Tämän postauksen pointti on kuitenkin jälkiruoka. Tänään sain ilokseni lounasvieraita. Kuten aina jaksan hehkuttaa, on niin kiva kokata muillekin kuin vain itselleen
Myös jälkiruoka ja välipalat ovat loistava vaihtoehto näiden nauttimiseen, joten valitse itsellesi ja mokkapalaletuille sopiva hetki ja nauttikaa toistenne seurasta kunnolla
Ehkä ajatusketju olisi voinut mennä toisinpäin… Niinpä kakusta lopulta tuli lounaani (se ei ollut jälkiruoka ensin, kun sitä ei seurannut koskaan mitään muuta lounasta) ja pienen palan kiikutin illalla siskolleni, kun kävimme kokeilemassa pilatesta (never again, liian hidastempoista)
1. Kuori omenat, poista kodat ja kuutioi pieneksi. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, kun riisi on lähes kypsää, lisää omenakuutiot, vaniljasokeri ja hieman kanelia
Kaurainen omenapaiston on yksi ehdottomia jälkiruokasuosikkejani, siihen ei kyllästy ikinä. aihealueelle "Hillo, jälkiruoka, Lähiruoka, Suomalainen keittiö, Uuniruoka"
Pappilan hätävara ei taida olla kovin tunnettu jälkiruoka näinä päivinä. Hans Välimäki esittelee Mummola-kirjassaan pappilan hätävarana pullavanukkaan, joka sinänsä on ihan mainio jälkiruoka sekin