Hei hou ja hyvää alkanutta vuotta 2017. Paleokeittiön uusi vuosi on startannut harvinaisen hiljaisissa merkeissä johtuen emännän jo ennen vuodenvaihdetta kaappaamasta influenssa -viruksesta
Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
Blogiin päätyvät vain parhaat ruoat, joita meillä kokataan. Vuoden 2014 aikana blogiin on syntynyt pyöreästi 120 postausta ja melkein yhtä monta uutta reseptiä
Näissä keskusteluissa mennään aina siihen, että vanhemmat yrittävät muka jotenkin kilpailla siitä, että kenellä on parhaat tarjottavat tai kenellä niitä on eniten
Alkuperäinen ohje on Maailman parhaat kakut -kirjasta, mutta olen lisännyt kakkuun sokerikuorrutuksen ja kostutan sitä vähän runsaammin kuin ohje sanoo
tuloksena sitruunainen jäädykekakku ( muokattu Leila Lindholmin kirjasta " Leilan parhaat ruokaohjeet ") Sitruunan raastettu kuori toi kivaa kirpeyttä kakkuun