500 g parsaa. 1. Leikkaa tomaatteihin ristiviillot. Kalttaa, kuori ja kuutioi ne. Kuutioi kananmunat. 2. Kuori parsat varoen perunankuorimaveitsellä, aloita nupun alapuolelta ja kuori alaspäin, poista varsinkin tyven säikeiset osat
2 nippua vihreää parsaa. 1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Puhdista parsat. Kaulitse filotaikina ja leikkaa paloja, jotka ulottuvat parsoja noin puoliväliin, ja jotka ulottuvat puolikkaan parsanipun ympärille +5 cm
500 g parsaa. 1. Hollandaisekastike. Sekoita valkoviinietikka, vesi, laakerinlehti ja pippurit kattilassa, anna kiehua, kunnes seos on kiehunut kokoon, niin että jäljellä on puolet
500 g parsaa. 1. Yrttikastike. Sekoita keltuaiset, viinietikka ja vesi kattilassa (ruostumatonta terästä). Vatkaa voimakkaasti miedolla lämmöllä, niin että keltuaisista tulee ilmavia ja paksuja
Keitin myös napakkaa parsaa ja tein ehkä toka kertaa hollandaisea. Parsaa, uppomunia ja holladaisea (3. 500 g tuoretta vihreää parsaa. 500 g tuoretta vihreää parsaa
keitettyä parsaa, ja yhdistävänä komponenttina toimi herkullinen appelsiinikastike,. Perjantaina. jääkaapissa odottivat parsanippu ja nieriää, loistavat ainekset moneen
Parsaa, artisokan sydämiä ja herneitä. Valkoista parsaa rakuunan kera. Pääsiäinen häämöttää jo horisontissa eikä päivien suunnitelmista ja ruoista ole vielä mitään tietoa