Parsaa alkuruokana reseptejä

Keväinen alkuruoka – parsaa ja uppomuna

Keväinen alkuruoka – parsaa ja uppomuna

Tänään meillä oli alkuruokana saksalaista vihreää parsaa. Vihreää parsaa uppomunan kanssa kahdelle. 14 vihreää parsaa. Asettelin annoksen lautasille 7 parsaa kumpaankin. 14 vihreää parsaa

Parsa kääriytyy pancettaan (ja käväisee uunissa)

vihreää parsaa. Related PostsPadasta lasagneksiSpagettia, parsaa, prosciuttoa, parmesania ja kapriksiaHitaasti haudutettu makkarapataMarokkolainen minttuteeKesäkurpitsa-melonihillo vihreää parsaa

Parsaa tomaatin ja kananmunan kera

500 g parsaa. 1. Leikkaa tomaatteihin ristiviillot. Kalttaa, kuori ja kuutioi ne. Kuutioi kananmunat. 2. Kuori parsat varoen perunankuorimaveitsellä, aloita nupun alapuolelta ja kuori alaspäin, poista varsinkin tyven säikeiset osat

Parsaa Polonaise

tuoretta valkoista tankoparsaa, noin 24 kpl. 1. Kuori ja puhdista parsat nupusta tyviosaan päin. Keitä pehmeäksi 10-15 minuuttia

Parsaa filotaikinassa

2 nippua vihreää parsaa. 1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Puhdista parsat. Kaulitse filotaikina ja leikkaa paloja, jotka ulottuvat parsoja noin puoliväliin, ja jotka ulottuvat puolikkaan parsanipun ympärille +5 cm

Parsaa hollandaisekastikkeella

500 g parsaa. 1. Hollandaisekastike. Sekoita valkoviinietikka, vesi, laakerinlehti ja pippurit kattilassa, anna kiehua, kunnes seos on kiehunut kokoon, niin että jäljellä on puolet

Parsaa yrttikastikkeella

500 g parsaa. 1. Yrttikastike. Sekoita keltuaiset, viinietikka ja vesi kattilassa (ruostumatonta terästä). Vatkaa voimakkaasti miedolla lämmöllä, niin että keltuaisista tulee ilmavia ja paksuja

Pizzaa parsalla

Levitä pohjille tomaattikastikkeella, laita päälle parsaa ja mozzarellaa. 2 punttia vihreää parsaa. 1. Taikina

Parsaa on vaikea vastustaa

Mieluiten he ostavat luomuparsaa. Paras parsaoivalluksemme oli, kun hoksasimme yhdistää pistaasipähkinöitä ja parsaa
Keväinen katkarapucocktail parsalla

Keväinen katkarapucocktail parsalla

Kevään tuoretta parsaa, ihania suolaisia katkarapuja, tomaattia, retiisejä ja Rucolaa sitruunalla msutetussa majoneesissa
Appelsiinikastike parsan ja kalan seuraksi

Appelsiinikastike parsan ja kalan seuraksi

keitettyä parsaa, ja yhdistävänä komponenttina toimi herkullinen appelsiinikastike,. Perjantaina. jääkaapissa odottivat parsanippu ja nieriää, loistavat ainekset moneen
Hernepihvit kylmäsavulohella

Hernepihvit kylmäsavulohella

Parsaa, artisokan sydämiä ja herneitä. Valkoista parsaa rakuunan kera. Pääsiäinen häämöttää jo horisontissa eikä päivien suunnitelmista ja ruoista ole vielä mitään tietoa
Nopea parsa-ricottalasagne

Nopea parsa-ricottalasagne

Lyhyen. ajan sisällä blogiini on eksynyt jo pari parsareseptiä. Lisäksi olen tänä. keväänä tehnyt muutamia, jotka eivät ole päässeet blogiini asti