Parsaa ja jättikatkarapuja reseptejä

Kevään cocktailpalat

Laita cocktailtikulla rullaksi kiinnitetty savulohi jajättikatkarapuja patonkiviipaleen päälle. Halutessasi voit käyttää lohen ja katkarapujen yhdistelmän sijaan vain toista täytettä

Höyrytettyä lohta, äyriäisiä ja vihanneksia

Jos käytät valkoista parsaa, kuori se. Huuhdo lohi ja leikkaa se neljään osaan. Harjaa sulatetut simpukat, huuhdo ja heitä pois sellaiset, jotka eivät sulkeudu pöytää vasten napauttaessa
Lupa grillata - lohi-katkarapugrillivartaat

Lupa grillata - lohi-katkarapugrillivartaat

Jättikatkarapujen ja kasvisten kera lohesta voi rakentaa mitä herkullisimmat grillivartaat. parsat, jättiherkkusienet, terttutomaatit, pienet keltasipulit ja kesäkurpitsat
Paistettua Doradaa eli kultaotsa-ahventa

Paistettua Doradaa eli kultaotsa-ahventa

Kuten aikaisemmissa postauksissa kerroinkin, tuli jättikatkarapuja syötyä lähes joka päivä. Kun meri on aivan vieressä, niin kuin se Costa del Solissa on, niin kalatiskit pursuavat tuoreita äyriäisiä ja erilaisia kaloja
KAHDENKOKIN MENUT

KAHDENKOKIN MENUT

Grillattua vihreää parsaajahunaja-vinaigrette kastiketta. Friteerattujajättikatkarapujaja hapanimeläkastiketta
Kerran kesässä Turkuun

Kerran kesässä Turkuun

Nämä alkuruuat siis tarjottiin yhtäaikaa ja vielä lisänä Lindrothin puutarhan salaattia ja tuoretta parsaa
Viidestoista päivä. Kaakkois-Aasian keittiötä teoriassa.

Viidestoista päivä. Kaakkois-Aasian keittiötä teoriassa.

Pad Thai - Paistettua nuudelia jajättikatkarapuja. Banaaninlehtiä ja paljon värejä. Minä en ole missään nimessä spesialisti Kaakkois-Aasiasta ja tiedänkin että Kaakkois-Aasia on aika raaka yleistys
Mas La Plana Tasting 10.2.2012

Mas La Plana Tasting 10.2.2012

Lisukkeena pinaattia, parsaa sekä hunajasinappimajoneesia sekä viiriäisen keltuainen. Olemme jo muutaman vuoden ajan keränneet Villen kanssa herkullisia Torresin Mas La Plana viinejä
Divers menu season 2008 & 2009

Divers menu season 2008 & 2009

-Grillattua kampasimpukkaa japarsaa. -Hummeria, jättikatkarapujaja salaattia. Koska kyseessä on sukeltajien illallinen sisältää menu luonnollisesti meren tuotteita ja vähän muutakin
Kastiketta

Kastiketta

Vappuaattona grillasin jättikatkarapuja. Ennen marinointia ja grillausta poistin ravuista kuoren pyrstön kohdalta, päät jätin näyttävyyden vuoksi paikoilleen
Vappuaaton ateria

Vappuaaton ateria

Molemmat lapset pitävät lisäkkeenä olleesta jasmiiniriisistä, vaikka sellaisenaan. Tälläkin kertaa riisiä jäi sopivasti, jotta teini voi illalla jatkojalostaa sen kananmunan, kevätsipulin ja chili-& teriyakikastikkeen kanssa myöhäiseksi iltapalaksi
Keväisen viikonlopun avaus

Keväisen viikonlopun avaus

Useimmiten perjantain ateria on jotain nopeaa ja helppoa. Keväisiä makuja auringonpaisteessa. Pala lohta ja pakastimesta löytyneet seifileet jalostuivat muutamalla jättikatkaravulla ja kampasimpukoilla maukkaiksi grillivartaiksi