Laita cocktailtikulla rullaksi kiinnitetty savulohi jajättikatkarapuja patonkiviipaleen päälle. Halutessasi voit käyttää lohen ja katkarapujen yhdistelmän sijaan vain toista täytettä
Jos käytät valkoista parsaa, kuori se. Huuhdo lohi ja leikkaa se neljään osaan. Harjaa sulatetut simpukat, huuhdo ja heitä pois sellaiset, jotka eivät sulkeudu pöytää vasten napauttaessa
Jättikatkarapujen ja kasvisten kera lohesta voi rakentaa mitä herkullisimmat grillivartaat. parsat, jättiherkkusienet, terttutomaatit, pienet keltasipulit ja kesäkurpitsat
Kuten aikaisemmissa postauksissa kerroinkin, tuli jättikatkarapuja syötyä lähes joka päivä. Kun meri on aivan vieressä, niin kuin se Costa del Solissa on, niin kalatiskit pursuavat tuoreita äyriäisiä ja erilaisia kaloja
Kuori hieman parsaaja leikkaa n. En ikinä aikaisemminkaan hirveästi ole innostunut vappuaaton rienoista ja näin iän myötä melkeinpä olen unohtanut, että sinäkin päivänä kuuluu jollain tavalla juhlia
nippu tuoretta vihreää parsaa. Thai-keittiössä lisäkkeet eivät ole vain pääruoan täytettä, vaan niillä on tärkeä rooli aterian makutasapainon ja harmonian rakentamisessa
Pad Thai - Paistettua nuudelia jajättikatkarapuja. Banaaninlehtiä ja paljon värejä. Minä en ole missään nimessä spesialisti Kaakkois-Aasiasta ja tiedänkin että Kaakkois-Aasia on aika raaka yleistys
Lisukkeena pinaattia, parsaa sekä hunajasinappimajoneesia sekä viiriäisen keltuainen. Olemme jo muutaman vuoden ajan keränneet Villen kanssa herkullisia Torresin Mas La Plana viinejä
-Grillattua kampasimpukkaa japarsaa. -Hummeria, jättikatkarapujaja salaattia. Koska kyseessä on sukeltajien illallinen sisältää menu luonnollisesti meren tuotteita ja vähän muutakin
Molemmat lapset pitävät lisäkkeenä olleesta jasmiiniriisistä, vaikka sellaisenaan. Tälläkin kertaa riisiä jäi sopivasti, jotta teini voi illalla jatkojalostaa sen kananmunan, kevätsipulin ja chili-& teriyakikastikkeen kanssa myöhäiseksi iltapalaksi
Useimmiten perjantain ateria on jotain nopeaa ja helppoa. Keväisiä makuja auringonpaisteessa. Pala lohta ja pakastimesta löytyneet seifileet jalostuivat muutamalla jättikatkaravulla ja kampasimpukoilla maukkaiksi grillivartaiksi