vihreää parsaa. Tässä reseptissä parsa tarjoillaan katkarapujen ja parmesaaninmakuisen leivän kanssa. Sekoita munat, maito ja parmesaaniraaste keskenään
Keitä kuoritut parsat lähes kypsiksi ja jäähdytä. Lämmitä kattilassa appelsiinin mehu ja raastettu kuori, sitruunan mehu ja raastettu kuori, hunaja sekä voi
Koska olen hulluna vihreään parsaanja koska nurmikko ei. nippu vihreää parsaa. KUORITTUJAKATKARAPUJA. Sitä on ollut piiraissa, keitoissa, lisukkeena, grillattuna ja ihan
Puhdista ja huuhdo kasvikset, keitä parsat. Viipaloi herkkusienet ja lohko tomaatit. Sekoita suola, pippuri ja viinietikka vinaigrettekastikkeeksi, vatkaa mukaan sinappi ja öljy
Jos käytät raakojakatkarapuja, keitä niitä suolatussa vedessä pari minuuttia. Vatsan ympärykseen on kevään mittaan kertynyt huolestuttavasti lisää senttejä, ja alkaa herätä huoli, etteivät ne itsestään sieltä katoakaan
Halutessasi voit korvata osan perunasta parsalla tai käyttää parsaa perunan lisäksi. Yksi asia, jota kaipaan suomalaiseen ruokakulttuuriin, ovat täytteitä notkuvat lohi- ja rapuleivät
Kuumenna öljy ja voi kattilassa, lisää pilkotut vihannekset ja kuullota niitä hetken ajan. Lisää kanaliemi ja valkoviini ja keitä, kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä
Parsaa voi myös valmistaa grillissä, katso ohje ja kokeile itse. Resepteissä on käytetty meksikolaista K-kaupasta ostettua parsaa, mutta mieluiten ostaisin aina kotimaista