Parsaa ja katkarapuja reseptejä

Parsaa ja katkarapuja parmesaanileivällä

Parsaa ja katkarapuja parmesaanileivällä

vihreää parsaa. Tässä reseptissä parsa tarjoillaan katkarapujen ja parmesaaninmakuisen leivän kanssa. Sekoita munat, maito ja parmesaaniraaste keskenään
PARSAA UUDELLA TAVALLA

PARSAA UUDELLA TAVALLA

Ensimmäiset parsat maistuvat herkullisilta sellaisenaan voissa paistettuina ja klassisesti uppomunan sekä hollandaisekastikkeen kanssa tarjoiltuina

Parsaa ja katkarapusalaattia

Puhdista ja huuhdo kasvikset, keitä parsat. Viipaloi herkkusienet ja lohko tomaatit. Sekoita suola, pippuri ja viinietikka vinaigrettekastikkeeksi, vatkaa mukaan sinappi ja öljy
Nuudelisalaatti parsalla ja katkaravuilla

Nuudelisalaatti parsalla ja katkaravuilla

Jos käytät raakojakatkarapuja, keitä niitä suolatussa vedessä pari minuuttia. Vatsan ympärykseen on kevään mittaan kertynyt huolestuttavasti lisää senttejä, ja alkaa herätä huoli, etteivät ne itsestään sieltä katoakaan

Katkarapuja udonnuudeleiden kera

Valuta lävikössä ja asettele nuudelit lämpimille lautasille. Kuumenna rapsiöljy wokkipannussa ja wokkaa katkaravut nopeasti inkiväärin kanssa
Keväinen katkarapucocktail parsalla

Keväinen katkarapucocktail parsalla

Kevään tuoretta parsaa, ihania suolaisia katkarapuja, tomaattia, retiisejä ja Rucolaa sitruunalla msutetussa majoneesissa

Parsakeitto ja katkaraputoast

Kuumenna öljy ja voi kattilassa, lisää pilkotut vihannekset ja kuullota niitä hetken ajan. Lisää kanaliemi ja valkoviini ja keitä, kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä
Oskarin leivät

Oskarin leivät

Kokoa kypsät toisiinsa sopivat raaka-aineet leivän päälle ja kuorruta uunissa muhennoksella tai juustoraasteella
KEVÄÄN PARHAAT PARSARESEPTIT

KEVÄÄN PARHAAT PARSARESEPTIT

Parsaa voi myös valmistaa grillissä, katso ohje ja kokeile itse. Resepteissä on käytetty meksikolaista K-kaupasta ostettua parsaa, mutta mieluiten ostaisin aina kotimaista
Juhlaruokaa kasviksista

Juhlaruokaa kasviksista

katkarapuja. Nyt on ensimmäinen, virallinen pääsiäisateria syöty, se on myös sulateltu ulkoporeammeessa pötkötellen ja ulkona auringossa kävellen

Makumatka Kiinaan Osa 2: Sichuan

Kantonissa se on Yeung Chow, joka on miedon makuinen, kananmunalla ryyditetty ja siinä voi olla kanaa, katkarapujaja tuoreita vihanneksia
Skagenröra- parsavoileipäkakku

Skagenröra- parsavoileipäkakku

Tähän kakkuun toivottiin täytteeksi parsaaja skagenröraa. katkarapuja, ruohosipulia, limeä. Myös kana- ja kasvitäytteet ovat hyviä vaihtoehtoja