Lohi, parmankinkku ja vihreä parsa ovat jonkinlainen ”match made in heaven”. Lohen ympärille kääräistään parmankinkku ja parsat terästetään sinappisella maustekastikkeella ja koko hoito kypsennetään grillissä
Taas ihana uusi tapa käyttää vihreää tankoparsaajakylmäsavulohta rakastava tyttäreni söi myös pastaa ison keon (äiti kylläkin ne parsat, koska kuulemma ovat epäilyttäviä)
nippu vihreää parsaa. Lohtaja täysjyvänuudeleita parsan kera on mainio pikaruoka arki-iltaan. Pyöräilyn tai circuittreenin jälkeen on hyvä tankata hiilareita ja saada myös proteiinia
Jos ruokien aikataulutus onnistuu täydellisesti, saat nauttia herkullista lämmintä parsaa, sopivan kypsää lohtaja mukavan lämpöistä bearnaisekastiketta
Jos käytät valkoista parsaa, kuori se. Huuhdo lohi ja leikkaa se neljään osaan. Harjaa sulatetut simpukat, huuhdo ja heitä pois sellaiset, jotka eivät sulkeudu pöytää vasten napauttaessa
Yksinkertainen salaatti on tarpeeksi täyttävä, jotta sillä jaksaa seuraavaan ruokailuun saakka. Ilmakuivatun kinkun tilalle voi laittaa myös kylmäsavustettua lohta tai vaikka lämminsavuakin
Pääruoaksi oli keväänvihreää suolaheinäkastiketta, paahdettua lohtajaparsaa sekä parsa-flan. Ruoaksi suositeltiin paahdettua valkoista parsaa korvasienimuhennoksen kera