Tässä kanaruuassa on ihanan raikkaita, keväisiä makujaja tietenkin sitä parsaa. Kevät ja parsakausi ♥ Parsa on ihana lisuke monille liha-, kana- ja kalaruuille ja se sopii hyvin erilaisiin alkupaloihin ja salaatteihin
parsaa. Valuta paahtuneiden leipien päälle hieman oliiviöljyä, laita sitten siivu parmankinkkuaja päällimmäiseksi gratinoidut parsat, mausta suolalla ja pippurilla
Espanjalainen tuontiparsa eksyi tällä erää pizzanpäälliseksi yhdessä suolaisen parmankinkun kera. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota sen joukkoon hiiva, suola sekä sokeri
Se maistuu kuumana ja kylmänä, ja tosiaan onkin ollut aina yksi pikniksuosikeista. Kun tätä piknikvakkariamme maistaa, ei enää tee mieli keitellä parsaa, sillä näin kun parsan laittaa, maut tiivistyvät