Parsaa ja pekonia reseptejä

Parsaa ja pekonia grillistä

Parsaa ja pekonia grillistä

Parsaajapekonia grillistä alkupalaksi kahdelle. Kevään etenemistä voi seurata monella tapaa, vaikka siten mitä parsoja kaupoista löytyy

Parsa kääriytyy pancettaan (ja käväisee uunissa)

Related PostsPadasta lasagneksiSpagettia, parsaa, prosciuttoa, parmesania ja kapriksiaHitaasti haudutettu makkarapataMarokkolainen minttuteeKesäkurpitsa-melonihillo vihreää parsaa
Pekoni parsa pasta

Pekoni parsa pasta

Ajattelin kuitenkin että jotain muutakin siihen voisi lisätä kuin parsaaja nappasin mukaan myös pekonia
Parsaa ja pancettaa

Parsaa ja pancettaa

Tässä alkuruoassa parsa saa seurakseen pancettaa (tai pekonia), sitruunamehua, oliiviöljyä ja basilikaa - yksinkertaista ja herkullista
Parsaa 2.0

Parsaa 2.0

Valmistustekniikaltaan ohje on identtinen ensimmäisen parsaohjeeni kanssa, nyt vain lisäsin voiteluliemeen valkosipulia ja paistoin parsojen päälle rapeata pekonia

Parsaa paketissa

Puhdista parsat ja keitä ne juuri ja juuri valmiiksi kevyesti suolatussa vedessä. Valuta jajaa neljäksi kimpuksi
Sesonkiruokaa parsasta - parsapiirakka

Sesonkiruokaa parsasta - parsapiirakka

Kun on parsa-addiktoitunut, sitä vääntää parsaa ruokaan kuin ruokaan. Makuja, suolaistakin pitää olla, mutta kun pohjassa on suolaista voita, täytteessä pekoniaja voimakassuolaista voita, ei kannata suolan lisäämisessä liioitella
Kevätkanaa, parsaa ja manteleita

Kevätkanaa, parsaa ja manteleita

Parsaa, pekoniaja munakokkelia. Niin helppo, nopea ja maukas tofulla täytetty paprika. Airbnb-kokemuksia läpi Australian, vinkkejä ja alekoodi
Omaa parsaa pannulla salottisipulilla

Omaa parsaa pannulla salottisipulilla

Parsaa, pekoniaja munakokkelia. Pähkinäistä parsaa, ruskistettua voita ja parmesaania. Grillatut endiivit ja viinisuositus niille
Grillattu kaali ja parsa

Grillattu kaali ja parsa

vihreää parsaa nippu. Sen sijaan usein grillissä on erilaisia kasviksia. grillattua kaalia, joka löytyi Steven Raichlen How to grill kirjasta

Keitettyä jäävuorisalaattia ja pekonia

Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi keskilämpöisellä pannulla omassa rasvassaan. Ripottele päälle rapeaa pekonia, tarjoile lämpimän voisulan kanssa