Pari punttia vihreää parsaaja hevosen sisäfilettä. Kirkastettua voita on helppo valmistaa itsekin sulattamalla miedolla lämmöllä hitaasti voita, jolloin hera ja voirasva erottuvat toisistaan
Lisukkeeksi teimme kevään suosikkikasvista parsaa, tosin tällä kertaa valkoista. Tämä keväinen ruoka sopii hyvin pääsiäisen aikaan ja korvaa mainiosti liha-aterian
Tämä annos sai tietysti seurakseen kokonaisuutta keventävää parsaa, sesongin mukaan. Termillä tarkoitetaan vanhanajan riiputtamista, jossa osa lihan painosta haihtuu raakakypsymisen aikana
puntti parsaa. Surf 'n turfia tulee syötyä erittäin harvoin, vaikka ruokalajina se on mitä parhain, kunhan raaka-aineet ovat ehdottoman tuoreita ja huippulaatuisia
Itsenäisyyspäivän Jouluhalko eli koivuhalkoPaistettua parsaaja limerisottoaKirsikka-macaronsSticky Toffee Pudding eli aika eeppinen taatelikakkuFalafel-pullat, jogurttikastike ja musta riisi
Aattoillan alkuruoaksi voisi maistua parsaa kylmäsavuloheen käärittynä. Varmaa lienee kuitenkin ettei tänä vuonna helle helli hipiää ja sade uhkaa grillaajaa
Aseta viillettyjä tomaatteja, vihreitä papujajaparsaa pihvin ympärille. parsaa. Sekoita perunasoseeseen munankeltuainen ja juustoraaste ja lusikoi nokareina tai pursota lankulle
Parsaa sieniraviolin kanssa. Silloin mökkeilimme ja päätimmekin jatkaa samaan malliin, mökki vain vaihtui ja teemaksi valittiin elokuun pimeneviin iltoihin sopivasti ravut