Sillä välin kun mies grillasi meille tänään pihvit (ja muksuille maissia ja makkaraa), minä valmistin keittiössä alkuruuaksi paahdettua parsaa fetajuustokuorrutteella
Parisen viikkoa kuumana käyneet parsakauden aluksi vannoimme, että tänä keväänä teemme parsasta kaikkea muutakuin, kuin ikisuosikkia grillattua parsaa sitruunamehulla maustettuna
Kaveriksi nippu tankoparsaaja puolikas prosciutto -paketti. puntti tankoparsaa. Mausteeksi Grana Padano -juustoa, ja aika hyvä ja helppo arkiruoka oli siinä
Related PostsSardellejaja munkin partaaTalvisia toriantimia RanskassaIlahduttaa se pienikin ruusuRomanttinen ruusuporttiSpagettia, parsaa, prosciuttoa, parmesania ja kapriksia
Minulla oli kuusi vihreää parsatankoa japurkinpohja punaista pestoa, samoin pikkupala pecorinoa. Siihen olisi pitänyt laittaa myös prosciuttoa (jota meillä jopa oli), mutta jotenkin vain unohdin sen
Kietaisin sitten kalkkunan päälle ohuen siivun ilmakuivattua kinkkua eli prosciuttoa. Ohjeen mukaan suolasin ja pippuroin leikkeet molemmin puolin leikkuulaudalla
Ja oheen graavilohta japrosciuttoa. Kellog´s parsaa. lenkillä – liki sietämättömän liukkailla pikkuteillä – ja sitten parsapäivällisen tekoon, välissä paljon höpöttämistä, asiaakin
On kevät ja parsakausi. nippu parsaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kauppoihin ilmestyy perulaisen ja chileläisen sijaanespanjalaisiaja unkarilaisia parsoja
Ensin parsaa (parsakauden kunniaksi) ja hollandaise kastiketta. Parsaa, hollandaisekastiketta,. Nyt kun on lusittu pakolliset pyhät, pääsiäinen ja vappu, päästään normaaliin päiväjärjestykseen