Parsaa ja tryffeliöljyä reseptejä

Polentaa paistetun parsan ja peston kera

Jatka vatkaamista, kunnes seos on täysin tasainen. Ota kattila liedeltä ja lisää parmesaanijuustoa. Mausta suolalla ja pippurilla jotta polenta saa kunnolla makua

Machneyuda - hullunhyvä ravintolalöytö Jerusalemissa

Siitä on tullut entistä uskonnollisempi ja ahdistavampi kaikille niille, jotka eivät muottiin mahdu. Itse torilla vierailemme blogissa vielä myöhemminkin, mutta nykyään alue suorastaan kuhisee pieniä ja kiinnostavia ravintoloita, joille alueen hieman ränsistynyt ja boheemi yleisilme antaa väistämättömän hipsteriviban
Parsaa ja bearnaisekastiketta

Parsaa ja bearnaisekastiketta

Leikkaa parsoista huonot kannat pois, minusta vihreää parsaa ei tarvitse kuoria. Juhlahumusta  ja –sumasta on selvitty, ainakin vähäksi aikaa
Parsa-crostineja tryffeliöljyllä

Parsa-crostineja tryffeliöljyllä

Nippu vihreää parsaa. Kaapissa on edelleen tryffeliöljyä joten näiden raaka-aineiden yhteisgooglauksella päädyin Taste Food -blogiin ja tähän ihanaan reseptiin
Parsa-crostineja tryffeliöljyllä

Parsa-crostineja tryffeliöljyllä

Nippu vihreää parsaa. Kaapissa on edelleen tryffeliöljyä joten näiden raaka-aineiden yhteisgooglauksella päädyin Taste Food -blogiin ja tähän ihanaan reseptiin
Mustajuurikeitto

Mustajuurikeitto

Maku on kuitenkin hyvin mieto ja muistuttaa eniten ehkä tankoparsaa. Se sisältää runsaasti rautaa ja on siksi hyvä osa esimerkiksi kasvissyöjien ruokavaliota