Kaada päälle voisulaa, koristele persiljalla. ½ dl voisulaa. Kalttaa, kuori ja kuutioi ne. Kuori parsat varoen perunankuorimaveitsellä, aloita nupun alapuolelta ja kuori alaspäin, poista varsinkin tyven säikeiset osat
Valuta kirkasta voisulaa keltuaisvaahtoon hitaasti koko ajan voimakkaasti vatkaten. Näiden terveyttä edistävien ominaisuuksiensa lisäksi parsa on kevään ja alkukesän ehdoton herkku
Sekoita keltuaiset, viinietikka ja vesi kattilassa (ruostumatonta terästä). Vatkaa voimakkaasti miedolla lämmöllä, niin että keltuaisista tulee ilmavia japaksuja
Valkoista parsaa saadaan korjaamalla sato "maan alta" heti kun versojen kärjet ovat pinnalla. Tiesitkö, että valkoinen ja vihreä parsa ovat samaa kasvia
Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua, ja vauhti taitaa vastedes vain kiihtyä. Koska ihmeekseni havahduin siihen, että Vappua juhlitaan jo viikon kuluttua, päätin jakaa pääsiäisenä testatun ruokaohjekombon
Friteerattua parsaakin olen. voisulaa tai hollandaisekastikkeen makua yhdistettynä tuohon vihreään. Mietin ja mutustelin mielessäni, mitä itselleni ennen
Nosta kattila liedeltä ja sekoita voisulaanjauhot. Leikkaa parsat kahtia, varsiin ja nuppuihin. Lisää suurusta kasvisliemeen koko ajan sekoittaen, kunnes se on sopivan paksua