Parsaa Milanon tapaan 1 nippu vihreää parsaa (6-8 parsatankoa ruokailijaa kohden)4 kananmunaaraastettua parmesaanijuustoarypsiöljyä (tai voita)suolaa & mustapippuria Valmistus. 1 nippu vihreää parsaamaman keittiössä
Parsaa Milanon tapaan Asparagi alla milanese, eli parsaa Milanolaisittain, on pääruoka alunperin Lombardian alueelta (Milano on Lombardian pääkaupunki), jossa parsaa luonnollisesti kasvaa runsaasti Piparipulla
Parsa Milanon tapaan (vege) – Spargel Milano moodi (vege) T. e. r. v. t. u. l. o. a. m. i. n. b. g. k. j. s. ,. L. S. y. ä. P. p. h. H. I. V. d. M. -. R. 2. 0. 1. /. 5. 4. ö. J. A. K. N. *. ô. ü Lautasellesi - Sinu taldrikule