Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
vihreää parsaa. Parsa-pancettakääröt uunissa eli involtini di asparagi e pancetta al forno. Related PostsPadasta lasagneksiSpagettia, parsaa, prosciuttoa, parmesania ja kapriksiaHitaasti haudutettu makkarapataMarokkolainen minttuteeKesäkurpitsa-melonihillo vihreää parsaa
Parsaa, parsaa, lisää parsaa. Nyt valmistin parsat ja ankanmunat nopeasti ja helposti uunissa. Parsaan ei kyllästy, vaikka sitä olisi joka päivä lautasella
Tämä gratinoitu parsa valmistuu ennätysnopeasti uunissa, reseptiä oli siis heti kokeiltava. Kokemuksesta voin kertoa, että kannattaa tehdä tuplasatsi parsaa tällä tavalla, sillä nämä hupenevat jo pelliltä
vihreää parsaa. valkoista parsaa. Gratinoi parsoja 200-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia. Gratinoidut parsat sopivat alkuruuaksi sellaisenaan, mutta ovat myös loistava lisuke kalan kanssa
Parsaa voi valmistaa monin erin tavoin. 12 kpl tuoretta parsaa. Paista pekonisiivut 200 (kiertoilmauuni) asteisessa uunissa. Paista tartaletteja uunissa vielä noin 10 minuuttia, kunnes. 12 kpl tuoretta parsaa