Patakukko muikuista reseptejä

Eräänlainen patakukko

Eräänlainen patakukko

Ekstrapitkä paistoaika takaa sen, että muikuista pehmenevät kovimmatkin ruodot ja siankylki mureutuu pehmeäksi kuin unelma
Lyhyesti kalakukosta ja makuhermoista.

Lyhyesti kalakukosta ja makuhermoista.

4Kypsennä patakukkoa 175 asteisessa uunissa reilu tunti,tai puolitoista. Alkoi tehdä mieli kalakukkoa. Nykyään, keittiötä karttelevana, ostin valmiin kukon ja sylki suupielestä valuen etsin puukon, vanhan palvelijani apuun

Patakukko

Perkaa muikut ja kuivaa ne hyvin. Laita vuoan pohjalle ruisjauhot tasaisesti. lado ensimmäinen kerros siansivua, sitten muikkuja, suolaa (sipulia), siansivua, jne

Muikkuherkku anopin tapaan resepti

Samanlaiset reseptitPossun sisäfile anopin tapaan reseptiHelppo muikkuherkku reseptiMuikkuherkku reseptiAnopin lihakeitto reseptiAnopin tulinen kanahöystö reseptiAnopin helpommat piparit reseptiAnopin kasvissosekeitto reseptiAnopin Omenapiirakka reseptiAnopin karjalanpaisti jossa hirvenlihaa reseptiAnopin patakukko reseptiAnopin munakaspizza reseptiAnopin Vaniljainen raparperipiirakka reseptiAnopin ilomantsilaiset vatruskat/25kpl

Uunikukko

Perkaa muikut vetämällä sisäelimet irrotetun pään tai kidusten mukana pois avaamatta kalan vatsaa. Huuhtele kalat nopeasti