Paras keino siihen on hoitaa ruoka uunissa yhden astian taktiikalla. Pekoniin käärityt kanafileet. Perjantai-iltana kun ajelimme ylös pohjoiseen, kävimme matkalla kaupassa ja ostin valmiiksi vakosipulimarinoituja kanafileitä, pekonia ja vähän lisukkeita
Leikkaa lohifileestä terävin pyrstö pois, jotta filee olisi mahdollisimman suorakaiteen muotoinen. Aseta jokaisen palan alapuolelle pekonisiivu ja rullaa kalaa niin että pekoni jää kalan sisään rullalle
Lastenjuhlien sienikeittoon lisättiin vielä rapeaksi paistettua pekonimurua. Alkuperäisessä ohjeessa lohipalat paistetaan pannulla, mutta minun versiossani filee paistetaan uunissa kokonaisena
Päälle laitetaan pekonia (joskus Marko. Leikkaa filee noin. uunissa ensin kuumaksi. Pekonin. fileesiivut kevyesti mustapippurilla ja jos haluat niin kevyesti suolalla
Lisää rapeaksi paistettu pekoni ja ruskistetut lihat. Anna hautua uunissa kunnes liha "hajoaa" n. Alkuperäisessä ohjeessa paistettiin vielä kuutioitua pekonia rapeaksi pannussa ja valutettiin talouspaperinpäällä
Pilko paprika ja pekoni ja paista ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Esipaista pohjaa uunissa n. Pohjan ollessa uunissa voit valmistaa täytteet ja kuorrutuksen
Lisää rapeaksi paistettu pekoni ja ruskistetut lihat. Anna hautua uunissa kunnes liha "hajoaa" n. Alkuperäisessä ohjeessa paistettiin vielä kuutioitua pekonia rapeaksi pannussa ja valutettiin talouspaperinpäällä
Pierre kun tarjosi reseptin jossa omenoita pidetään uunissa matalalla lämmöllä 10tuntia, ja toiset mokomat vielä jääkaapissa ottamassa makua. lle 800g Possun sisäfileetäVoita + Öljyärosmariiniasuolaa & Pippuria Puhdista filee. Mausta filee ja kypsennä loppuun 175 asteisessa uunissa. Sinappikastike 1pkt Pekonia3-4 isoa herkkusientä2dl kermaa1tl sinappijauhetta 1rkl Dijon sinappiaRosmariinia (kuivattu)Suolaa & Pippuria Ruskista pekoni ja lisää pilkotut sienet. 800g Possun sisäfileetä. 1pkt Pekoni