Ripottele purjo, pekoni sekä pilkottu kinkku ja aurinkokuivattu tomaatti piiraspohjan päälle. Laitoin itse täytteeseen vielä pienen ripauksen suolaa, mutta omaan makuuni se teki piiraasta hieman liiankin suolaista, sillä pekoni ja aurinkokuivattu tomaatti tuovat suolaisuutta riittävästi
Kuutioi pekoni ja savukinkku. Pekoni on melko uusi raaka-aine keittiössäni, olen oppinut käyttämään sitä leivonnassa ja ruoanlaitossa vasta viime vuosina
Ruskista voi pannussa, lisää pekoni ja kinkku ja hetken päästä kesäkurpitsa ja sipuli. Leikkaa piirakka 16 palaan hieman jäähtyneenä. 5 munaa2 1/2 dl vettä2 1/2 dl Kermaa2 dl soijajauhoa siivilöitynä1 1/2 rkl pellavansiemenrouhetta1 dl vehnänleseitä2 rkl tomaattipurkin öljyäRipaus suolaa ja lempimaustettapippuria myllystäTäyteNokare voita100-150 g kinkkusuikaleta70 g pekonia1 pieni kesäkurpitsa1 dl aurinkokuivattua tomaattia silputtunai pieni punasipuli silputtuna150-200 g juustoraastettta