Minusta grilli tai paistaminen ei tee ilmakuivatun kinkun maulle hyvää. Suupaloja on keittokirja sinulle, joka rakastat askartelua, mutta et halua täyttää omia (etkä sukulaisten) kaappeja huovutetuilla hirvityksillä
Aloita kastikkeen valmistus paistamalla pekonin palat rapeiksi. Ohukaisten paistaminen on olennainen osa monien retkiperinnettä, mutta harvoin lättyjä nautitaan muutoin kuin hillon tai sokerin kera
Aloita paistaminen muurinpohjapannun kylmimmässä kohdassa. Suolaa ja pippuroi ankan rintafileet. Voit tehdä ankanrintoihin viillot, älä kuitenkaan lihaan asti
Kukon paistaminen ja haudutus. Karjalainen perinneherkku, peruna-lihakukko ja kunnon kirnuvoita. Karjalaiseen ruokaperinteeseen kuuluu perinteisten karjalanpiirakoiden lisäksi muun muassa ruokaisat kukot, joko peruna-lihatäytteisinä, lanttu-lihatäytteisinä tai pelkällä lihalla täytettyinä
Aloita paistaminen kinkkupuolelta. Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla kummaltakin puolelta. Asettele jokaiselle kalafileelle muutama salvianlehti, nosta lehtien päälle siivu ilmakuivattua kinkkua ja paina se sormilla kalaan kiinni