Koska tein kakkua ensimmäistä kertaa itsenäisesti, niin soittelin reseptiä siskoltani ja tuumin, että riittääköhän taikina kahteen pyöreään vuokaan, kun yleensähän siitä tulee pellillinen
pellillinen. Sekoita kuorrutteen kaikki aineet yhteen ja levitä kakkupohjan päälle. Olen kaivannut hyvää, helppoa ja gluteenitonta porkkanakakku -reseptiä jo pitkään
Tai sitten supersuklaista kakkupohjaa. Myös muukin suklaakakkupohjaohje käy. Mokkapalojen ohjeella tulee tietty pellillinen, mutta ohjeen voi vaikka puolittaa ja paistaa pohjan 20x30cm vuoassa. Mikäli haluaa käyttää supersuklaista kakkupohjaa, kannattanee taikina tehdä 3 munan ohjeella 20x20cm vuokaan, jolloin pitäisi tulla sopivan korkuinen pohja
200g Sunnuntai Vanilja -valmistetta300g tummaa suklaata-> Paista ja jäähdytä suklaapiirakka (voi käyttää toki vaikka epäonnistunutta kakkupohjaa/kääretorttua tms)-> Hienonna kakkua kulhossa esim. Eli siis koko annokseen kuluu tämä pellillinen piirakkaa, 200g tuorejuustoa ja 500-600g suklaata
Leivoksia tuli todella paljon ja jos teet vain pienelle porukalle, yksi pellillinen pohjaa riittää. Olin löytänyt mitä parhaimman kakkupohjaohjeen josta teinkin viimeksi Lamingtoneja
Olen tehnyt kotona macaronseja ennenkin, mutta nyt tahdoin opetella ne tarkat lämpötilat ja toimintavat jotta saisin tehtyä onnistuneita macaronseja ilman sen suurempaa pelkoa, että pellillinen voi olla kaikkea väliltä raaka ja palanut
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi (kuten kakkupohjaa tehtäessä). Tämän syksyn sato ainoassa omenapuussamme oli peräti viisi jättikokoista omenaa