Pellillinenpiirakkaa riisi-kana-kanamuna -täytteellä. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja paista piirakkaa alimmalla ritilätasolla noin 30 min. 200 asteeseen ja paista piirakkaa alimmalla ritilätasolla noin
Piirakka oli miedon makuista, makeaa ja hyvää, ihan uskomattoman pehmoista, mutta melko rasvaista. Leena-muori leipoo-blogin Leena teki jokin aika sitten piimäpiirakkaa josta kiinnostuin
Ja se on tomusokerin vuoksi myös älyttömän makeaa. Kokeilin Koti maatilalla-blogista Omar-piirakkaa. Kaikki meillä tykkäsi piirakasta kovasti, mutta itseä jäi vaivaamaan niin moni asia että enää en tällä ohjeella tee Omareista piirakkaa, vaan seuraavaksi kokeilen jotain muuta tapaa
Äidin raparperipiirakka, pellillinen. Mikään ei ole liian makeaa eikä erilaisia kermoja, kreemejä, hillokkeita, muruja ja muita krumeluureja voi koskaan olla liikaa
(pellillinen). Jos et halua kovin makeaapiirakkaa niin voit puolittaa kuorrutteen määrän. Tähän piirakkaan meni kolmen erilaisen suklaisen nonparellipurkin loput
(pellillinen). Ihanaa ja makeaa. Ensimmäistä kertaa tein Kinderpiirakkaa. ) Minusta tässä maistuu oikeasti Kindermuna, vai mitä mieltä ootte te, jotka ootte piirakkaa syöneet
Tästä tuli pellillinen. Jos haluat oikeasti makeaa, niin lisää sokeria täytteeseen. Sunnuntain kunniaksi, pakastimen tyhjennykseksi ja työkavereiden iloksi leivoin tänään pakastimen antimista piirakkaa
Ohjeesta tulee uunipellillinenpiirakkaa, puolita ohje, jos teet piirasvuokaan. Ohje toimii tosi hyvin raparperille, puolukoille, happamille omenille yms, joka kaipaa kaverikseen lempeää makeaa