Peston reseptejä

Vihreä pesto

Vihreä pesto

Valmista pesto basilikapeston tavoin mutta korvaa basilika rucolalla. Kääntele peston joukkoon lopuksi
Pestoa! Lehtikaalista?

Pestoa! Lehtikaalista?

peston raaka-aineena. Minä valmistin pestoni Vitamixillä, joka pyöräyttää kerralla helposti kaiken valmiiksi tahnaksi
Sitruunainen pesto

Sitruunainen pesto

Soseuta sitruunapeston aineet tasaiseksi ja tarkista maku. Lisää öljy, pinjansiemenet, parmesaaniraaste, kuoritut ja paloitellut valkosipulinkynnet ja mausteet
Parhaat pestot (4 reseptiä)

Parhaat pestot (4 reseptiä)

Pesto. on monikäyttöinen kastike, joka on helppo valmistaa itse ja. varioimismahdollisuuksia on monia. Yleensä pestossa on basilikaa,
Ruusukaalit pestolla!

Ruusukaalit pestolla!

Tässäpä helppo ja maistuva lisuke melkeimpään mille vain aterialle. Itse rakastan ruusukaalia. En tiedä mikä siinä on, mutta se on vaan hyvää
Herkullista pesto pastaa

Herkullista pesto pastaa

Kyseessähän on tuorepastasta tehty tagliatelle joka sotketaan yhteen peston kanssa. Italialaisen ja ranskalaisen peston ero on kuulemma se että Ranskassa (Nizzassa) ei käytetä pinjan siemeniä
Kotitekoinen pesto

Kotitekoinen pesto

Jääkaapista löytyi vain vanhentunutta pestoa, joten pienen selailun jälkeen päätin kokeilla peston valmistamista itse
Muikku-Pekonipata Pestolla

Muikku-Pekonipata Pestolla

Kuten osa teistä tietääkin, isäni kuoli muutama vuosi sitten. Hän on varmasti osaltaan syyllinen siihen, että minä olen kiinnostunut ruuasta ja erilaisista mauista
Punainen pesto ihan ite

Punainen pesto ihan ite

Olen myös ajatellut, että itse tehdyn peston säilytysaika on niin lyhyt, ettei sitä kannata lähteä väsäämään
Pesto kanaa ja valkosipuli kermaperunoita

Pesto kanaa ja valkosipuli kermaperunoita

P. e. s. t. o. p. a. r. m. n. k. j. u. i. v. l. ,. ä. y. h. T. ). K. H. b. ". 1. L. 2. 3. S. c. 4. ö. 5. V. 0. -. d. (. 8. g. 6. /. 7. J. A. C. M. ) l. d l
Basilikasta pestoksi

Basilikasta pestoksi

O. n. i. s. t. u. k. o. a. l. e. ä. y. r. m. b. j. v. h. d. N. p. ,. E. A. V. J. &. ö. T. R. g. K. -. 2. 1. /. 7. 5. 3. 4. 8. L. 0. P. I. M. d l. t l