Porkkanaraasteen voi kuitenkin upottaa helposti piirakkapohjaan. Tässä piirakkapohjassa voisi veden ja kaurahiutaleiden tilalla käyttää myös puuronjämiä jos niin haluaisi, jolloin määrä vastaisi noin 1½-2 dl valmista puuroa
Piirakkapohja ohjeessa oli hyvin tavallinen, pohja tosin maustettiin 1 rkl piparkakkumaustetta. Tammikuu on jo pitkällä, mutta palaan silti vielä hetkeksi meidän joulun kahvipöytään
Esipaista piirakkapohjaa 180-asteessa noin 15 minuuttia. Siirrä paistotäyte ja leivinpaperi pois ja laita noin 3-4 sentin paksuinen kerros mantelikreemiä piirakkapohjaan
2 cm voi tuntua vähän mitättömältä määrältä, mutta piirakkapohjaa tehdessä yllättävän merkittävä. Jostain syystä “keikauskakku” huvittaa minua nimenä joka kerta
Mehustin raparperit sokerin kanssa Pierre Hermén ohjeen mukaan, myös piirakkapohja on lainattu hänen ja Soledad Bravin mainiosta kirjasta Pierre Hermé et moi
Vatkaa täytteen ainekset sekaisin ja kaavi seos piirakkapohjan päälle. Ruuan kruunasi herkullinen persikka-mantelipiirakka kermavaahdon sekä tietysti espresson kera
Valmista piirakkapohja. Tätä reseptiä oli heti päästävä testaamaan, kun mahdollista. Bakewell tart oli minulle leivonnaisena täysin uusi tuttavuus ja osittain sen vuoksi se kiehtoi