Minä olen saanut kunnian hoitaa cateringin juhliin eli leipoa kaiken. Hän ei enää jaksa seistä niin pitkään kuin pikkuleipien teko vaatisi joten minä tein pikkuleivät ja mummu opasti
Toivomuksena oli, että pikkuleivät olisivat jalkapohjan mallisia, ne tehtäisiin herrasväen pikkuleipien tyyliin välissään vadelmahilloa, ja että päällä olisi mintunvihreä pikeerikuorrutus ja päällä olisi pikeerillä pursotettuna pojan lempinimi
Siskon miehen äidin itse tekemät pikkuleivät. Toivottavasti sait kivan lukuhetken ja ehkä myös jotain vinkkiä omiin juhliin vaikkapa ruokien tai viinien osalta
Harmi sinänsä, sillä useimmat suomalaiset perinnepikkuleivät ovat mielestäni hurmaavia. Pirteät enkelinkiharat ovat alunperin joululeivonnainen, mutta ne sopivat ihan yhtä hyvin myös kevään ja kesän juhliin