Pohjaksi tein tavallisen piparipohjan, tällä kertaa Digestive-kekseistä. Tälläinen sitruunalle maistuva, raikas juustokakku on ollut mielessä jo pidempään
Kaada valmis täyte piparipohjan päälle ja anna kakun hyytyä jääkaapissa yön yli. Söimme vähän isommalla porukalla juhlapäivällisen ja jälkiruoaksi tarjolla tätä omenalla ja glögillä maustettua juustokakkua
Amerikan juustokakku on mielestäni kevyt herkku ja minä lähdin tekemään sitä. Kaada täyte vuokaan piparipohjan päälle ja paista uunissa 175 asteessa tunnin verran
Juustokakku kuuluu suosikkeihini. Juustokakkuja on kahdenlaisia. 50-75 g voita (piparipohjaan vähemmän kuin digestivepohjaan). 50-75 g voita (piparipohjaan vähemmän kuin digestivepohjaan)
Piparipohjan lisäksi kakkuun tuli piparkakkumausteita ja kakun kruunasi glögikiille. Glögijuustokakku. Kaada täyte piparipohjan päälle ja nosta jääkaappiin hyytymään