300 g pitkäpapuja. 1. Poista pavuista kannat. Kuumenna vettä ja suolaa kiehuvaksi, lisää pavut. Kuumenna jälleen kiehuvaksi ja keitä papuja kunnes ne ovat juuri pehmentyneet, n
Paistettua pitkäpapua, pilvenkorvasientä, munakoisoa, tofua, cashewpähkinää ja sipulia. curry, jeera, korianterin siemen, mustapippuri, garam masala) sekä eri vihanneksia kuten pitkäpapua, tomaattia, bataattia, porkkanaa, perunaa tai vaikka paprikaa
Black Angus -härkää "Red curry - seremban" eli pitkään haudutettua härkää, aromaattinen punainen curryliemi, thaimunakoisoa, vihreää pitkäpapua, riisinuudelia, minttua
Tässä salaatista versio, jossa on salaattimausteiden lisäksi kurkkua ja pitkäpapua. Thairuuissa ei aina ole niin paljon väliä sillä, mitä vihanneksia ruokaan laittaa
Käytin puolen metrin pituisia pitkäpapuja, joita ei tarvinnut keittää salkopapujen tapaan. Thaimaassa parasta ovat tuoreet hedelmät, jotka maistuvat siellä kovin paljon paremmilta kuin Suomessa
Lisäksi papaijasalaatissa on yleensä porkkanaa, tomaattia ja maapähkinöitä ja ehkä myös pitkäpapua. Tämä taitaa olla tom kha -keitto chiangmailaisessa Free Bird Cafessa