Tässä siis ensimmäisen testin tulos pitsapohjan osalta. Tulen kyllä jatkojalostamaan gluteenittoman pitsapohjan ohjetta, jotta saan aikaan täydellisen alustan täytteille - mutta sillä aikaa, tämä on varsin hyvä vaihtoehto
Takaisin tähän pitsapohjaan, tähän ei todella tule kuin 5 ainesta joita varmasti löytyy jo kotoa. Pitsapohjan voi paistaa valmiiksi etukäteen ja lisätä täytteet myöhemmin, laita vain takaisin uuniin pitsavastuksille noin 5 minuutiksi tai kunnes täytteesi ovat kuumentuneet tarpeeksi. Pitsapohjan voi paistaa valmiiksi etukäteen ja lisätä täytteet myöhemmin, laita vain takaisin uuniin pitsavastuksille noin 5 minuutiksi tai kunnes täytteesi ovat kuumentuneet tarpeeksi
Pitsapohja on kyllä hankala saada juuri kohdalleen. Hetki siinä menikin, että sai aikaan juuri sopivan pitsapohjan, mutta luulempa että tällä ohjeella tulen tekemään jatkossa kaikki pitsat
Siitähän voi tehdä rapsakkaa pitsapohjaa, ohje täällä ja täällä. Täydelliset falafellit. Olen joskus kokeillut tehdä falafelleja sellaisesta valmisseoksesta, tiedätkö
Pizzapohjankin teen luonnollisesti aina itse. Eipä vaan ole ikinä tullut leivottua ruispohjaa. Ilma ei tällä kertaa suosinut grillausta joten samalla sai testata pizzakiven toimivuutta uunissa
Oma suosikkini oli kyllä tämä herkullinen, kukkakaalista tehty pitsapohja, jota en ehtinyt syömään sillä hetkellä, vaan pakastin pitsan täytteineen päivineen ja lämmitin uunissa muutamaa päivää myöhemmin