Täysjyväinen pitsapohja. Painele jauhotetuilla sormilla ohut pitsapohja pellille. 15 g tuorehiivaa (kuivahiivaa 6g eli ½ pussia). Levitä pitsapohjan päälle valkoinen kastike ja ripottele siihen päälle 2/3 juustoraasteesta
Rukiinen pitsapohja. Painele jauhotetuilla sormilla pitsapohja pellille. Levitä pitsapohjan päälle ketsuppia ja rouhi siihen päälle myllystä mustaa pippuria
Olen jo pitemmän aikaa miettinyt vaihtoehtoa normaalin pitsapohjan tilalle, ja useampia reseptejä yhdistelemällä sainkin aikaan pitsapohjan ja itse pitsan, joka on kevyt, kuitupitoinen ja proteiinipitoinen
Pohjaa ei erikseen tarvitse kohotella joten leivo taikinasta kaksi pyöreää "pitsapohjaa". Kaada reilusti kädenlämpöiseen veteen kuivahiiva, suola ja oliiviöljy
Rukiinen pitsapohja. 25 g tuorehiivaa (kuivahiivaa 1 pussi). Moikka. Tykkään yleensä ohuista pitsapohjista ja paksuista, jos ne on tehty hiivalla ja ovat kunnolla pehmoisia
Taikina, josta onnistuu tekemään täydellisen ohuen ja rapean pitsapohjan kotioloissa. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen (käyttäessäsi kuivahiivaa, muista että veden tulee olla hieman lämpöisemää kuin tuorehiivan käytössä)
Pitsapohjan ohjeena käytin suoraan Myllyn Paras Durumvehnäjauhopussin kyljestä löytyvää ohjetta. Tällä ohjeella tuli kaksi pyöreää ja ohutta pitsapohjaa
Pitsapohjaan. Kauli taikinasta kaksi pyöreää pitsapohjaa. 1/3 tuorehiivasta tai ½ pussia kuivahiivaa. Varsinkin pitsoihin ja salaatteihin sopii valtavan hyvin makean ja suolaisen yhdistelmä
Taputtele tai kauli taikina pellille leivinpaperille pyöreäksi, ohueksi pitsapohjaksi. Sekoita tomaattikastikkeen aineet keskenään ja lisää se sitten pitsapohjan päälle yhdessä täytteiden & juustoraasteen kanssa
Valmista pitsapohja monitoimikoneen kulhossa. Levitä sienet tuorejuustokerroksen päälle pitsapohjalle. Paista perunaviipaleet ja valkosipulit öljyssä rapean kypsiksi ja levitä seos myös pitsapohjan päälle