Pizzapohja kuivahiivalla reseptejä

Pizzapohja kuivahiivasta

Pizzapohja kuivahiivasta

Tästä ohjeesta tuli suosikki pizzapohja ohjeeni. Kuivahiiva sopi tähän paremmin, kuin hyvin. Pizzapohja kuivahiivasta
Pizzapohja kuivahiivalla

Pizzapohja kuivahiivalla

En edes muista koska olen viimeksi tehnyt tälläisen "kunnollisen" pizzapohjan. Nyt kuitenkin teki mieli kokeilla hiivapohjaa, kuivahiivalla
Paras pizzapohja

Paras pizzapohja

Pohja ihanan rapea, mutta muutoin ihanan pehmoista. Tästä ohjeesta tulee yksi pellillinen paksulla pohjalla tai kaksi pellillistä ohuvilla pohjilla tai 6kpl 23cm halkasijalta olevaa pienempää pizzaa
Mehevä Pizzapohja Kikhernejauhoista (Gf, V)

Mehevä Pizzapohja Kikhernejauhoista (Gf, V)

En varmaan vielä, sillä tästä pizzapohjasta en ole postannut. Puolitiessä blogin Anni Minerva postasi viljattoman ja vegaanisen pizzapohjan jokunen aika sitten
Pizzapohja

Pizzapohja

Olen julkaissut arkistoon muutamankin pizzan ohjeen ja ajattelin nyt tehdä vielä erillisen pizzapohjaan keskittyvän ohjeen
Maukas pizzapohja

Maukas pizzapohja

Eilen tosiaan tein Hans Välimäen pizzapohja-ohjeella pohjan kohoamaan yöksi jääkaappiin. PIZZAPOHJA. Täällä on aamu touhuiltu, pyykinpesua, edellisten viikkausta, imurointia ja lattioiden pesua, sun muuta
Pizzapohja

Pizzapohja

6 dl vehnäjauhoja. 3 dl vettä. 3 tl öljyä. 1 pss kuivahiivaa. 1 tl suolaa. Sekoita hiiva lämpimään veteen. Huomaa, että käytettäessä kuiva-hiivaa, tulee veden lämpötila olla noin 45 astetta
Gluteeniton pizzapohja ja tomaattikastike

Gluteeniton pizzapohja ja tomaattikastike

Täs tää ny on mitä tossa viikonloppuna lupailin eli gluteeniton pizzapohja. Siinäpäs on ollut taas näitä haasteita saada semmoinen, mitä voi kaulia ja missä on sitkoa plus muistuttais oikeeta pizzapohjaa
Mainio pizzapohja!

Mainio pizzapohja!

Mutta nyt onnistui pohja niin hyvin, että ähäkutti, tässä on varmaan paras ja helpoin koskaan tekemäni pizzapohja
Pizzapohja ja sen kastike - ranskankermaa

Pizzapohja ja sen kastike - ranskankermaa

Durumvehnäjauhoista valmistettu pizzapohja missä on sitkoa. Mielestäni pizza ei saa olla "lätty" missä on kasa raaka-aineita niin että pizzapohja ei näy sieltä täältä
Paras pizzapohja

Paras pizzapohja

Tästä ohjeesta tulee yksi pellillinen paksulla pohjalla tai kaksi pellillistä ohuvilla pohjilla. Pohja ihanan rapea, mutta muutoin ihanan pehmoista
Pizzapohja

Pizzapohja

Näin valmistat pizzapohjan. Pizzapohjan ohje on helppo moninkertaistaa. Levitä pizzapohjan päälle haluamasi täytteet ja kypsennä 225-250-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Ohjeen mukaan tehdystä pizzapohjan taikinasta syntyy yksi pellillinen tai kaksi isoa, pyöreää pizzaa (Ø noin 30 cm)
Pizzapohja ja tomaattikastike

Pizzapohja ja tomaattikastike

Valmista ensin pizzapohja. Pannun avulla pizzapohjasta tulee mielestäni rapeampi pohjasta. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita Pizzapohja
Paras pizzapohja ja herkkupizza

Paras pizzapohja ja herkkupizza

Pizzapohjia on tullut kokeiltua monen moisilla versiolla kuten, kuivahiivalla, tuorehiivalla, vehnäjauhoilla, durumjauhoilla ja ruisjauhoja käyttäen
Pizzapohja

Pizzapohja

Pizzataikinan perusohje. Täytteeksi mitä kaapista sattuu löytymään. Pizzataikina(pellillinen)2,5 tl kuivahiivaa tai puolikas tuoretta2 dl vettä1 rkl öljyä5 dl vehnäjauhoja0,5 tl suolaaSekoita ja vaivaa huolellisesti
Pizzapohja

Pizzapohja

Tällä ohjeella valmistat. 4 kpl pyöreää pizzaa. tai. 4 kpl ovaalin muotoista pizzaa. 2 pellillistä pizzaa. Tarvitset