Pohja ihanan rapea, mutta muutoin ihanan pehmoista. Tästä ohjeesta tulee yksi pellillinen paksulla pohjalla tai kaksi pellillistä ohuvilla pohjilla tai 6kpl 23cm halkasijalta olevaa pienempää pizzaa
En varmaan vielä, sillä tästä pizzapohjasta en ole postannut. Puolitiessä blogin Anni Minerva postasi viljattoman ja vegaanisen pizzapohjan jokunen aika sitten
Eilen tosiaan tein Hans Välimäen pizzapohja-ohjeella pohjan kohoamaan yöksi jääkaappiin. PIZZAPOHJA. Täällä on aamu touhuiltu, pyykinpesua, edellisten viikkausta, imurointia ja lattioiden pesua, sun muuta
6 dl vehnäjauhoja. 3 dl vettä. 3 tl öljyä. 1 pss kuivahiivaa. 1 tl suolaa. Sekoita hiiva lämpimään veteen. Huomaa, että käytettäessä kuiva-hiivaa, tulee veden lämpötila olla noin 45 astetta
Täs tää ny on mitä tossa viikonloppuna lupailin eli gluteeniton pizzapohja. Siinäpäs on ollut taas näitä haasteita saada semmoinen, mitä voi kaulia ja missä on sitkoa plus muistuttais oikeeta pizzapohjaa
Durumvehnäjauhoista valmistettu pizzapohja missä on sitkoa. Mielestäni pizza ei saa olla "lätty" missä on kasa raaka-aineita niin että pizzapohja ei näy sieltä täältä
Näin valmistat pizzapohjan. Pizzapohjan ohje on helppo moninkertaistaa. Levitä pizzapohjan päälle haluamasi täytteet ja kypsennä 225-250-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Ohjeen mukaan tehdystä pizzapohjan taikinasta syntyy yksi pellillinen tai kaksi isoa, pyöreää pizzaa (Ø noin 30 cm)