Pizzapohja ruisjauho reseptejä

Pizzapohja

Pizzapohja

) Meillä vaihtelee hirveästi pohjan jauhot, tykkään usein lisätä hieman ruisjauhoja makua tuomaan. Olen julkaissut arkistoon muutamankin pizzan ohjeen ja ajattelin nyt tehdä vielä erillisen pizzapohjaan keskittyvän ohjeen
Rukiinen pizzapohja ja hävikistä herkuksi paatos

Rukiinen pizzapohja ja hävikistä herkuksi paatos

Aivan jäätävän hyvä rukiinen pizzapohja syntyy ruisjauhoista sekä durum-vehnäjauhoista. Mitä helvettiä säästän hieman yli desiä ruisjauhoa, kun se palaa takassa kuivana loistavasti
Paras pizzapohja ja herkkupizza

Paras pizzapohja ja herkkupizza

Pizzapohjia on tullut kokeiltua monen moisilla versiolla kuten, kuivahiivalla, tuorehiivalla, vehnäjauhoilla, durumjauhoilla ja ruisjauhoja käyttäen
Ruispizza

Ruispizza

Pizzapohjankin teen luonnollisesti aina itse. En keksi syytä miksei aina voisi osan jauhoista korvata ruisjauhoilla
Pitsataskut

Pitsataskut

Pizzapohja. 500 g erikoisvehnäjauhoja ( osan laitoin ruisjauhoina ). 500 g erikoisvehnäjauhoja ( osan laitoin ruisjauhoina )

Tuparit!

Yhdestä annoksesta pizzapohja-ainesta tulee n. - 250g rahkaa - 4 rkl vehnälesettä - 2 kananmunaa - 150 g juustoraastetta - 1 tl leivinjauhetta - 3 rkl ruisjauhoja Kaikki ainekset sekotetaan keskenään ja pellille muotoillaan pieniä pizzapohjia. 3 rkl ruisjauhoja
Täyttävää ja kuituista pitsaa

Täyttävää ja kuituista pitsaa

Aikaisemmin olen tehnyt pizzapohjan karppireseptillä, mutta nykyisin kun syön huoletta hyviä hiilareita, kokeilin tehdä pohjan ruis- ja grahamjauhoista sekä kaurahiutaleista
Rahkapohja uunipellilliselle pizzaa

Rahkapohja uunipellilliselle pizzaa

Tämä pizzapohja kiinnitti huomioni Titan tuvassa. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, hyvä pizzapohja. 3 rkl ruisjauhoja. Esipaista pizzapohjaa 200° uunissa noin 10 minuutin ajan. 3 rkl ruisjauhoja
Viva La Pizzeria!

Viva La Pizzeria!

Jaa taikina kahtia ja levitä leivinpaperin päälle ohueksi pizzapohjaksi. PIZZAPOHJA (2 kpl). 1 dl ruisjauhoja. 1 dl ruisjauhoja
Jälkijoulupizza

Jälkijoulupizza

Toki nämä perinteisetkin pizzapohjat kannattaa pitää mielessä. 2 ½ dl ruisjauhoja. 2 ½ dl ruisjauhoja. Joulun jälkeen havahdutaan ainakin meidän perhejouluissa lähes joka kerta siihen, että jouluruokia on vielä runsaasti jäljellä, mutta kolmen päivän jälkeen ne eivät tahdo enää upota
Tirripaisti goes to pizza

Tirripaisti goes to pizza

valmista pizzapohja. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse vehnäjauhojen avulla pizzapohjaksi. Siirrä pizzapohja leivinpaperin päälle uunipellille
3 x hyvä sämpyläresepti

3 x hyvä sämpyläresepti

13 dl jauhoja (itse olen käyttänyt esimerkiksi 11 dl tavallisia vehnäjauhoja, 1dl ruisjauhoja ja 1 dl kaurahiutaleita )