) Meillä vaihtelee hirveästi pohjan jauhot, tykkään usein lisätä hieman ruisjauhoja makua tuomaan. Olen julkaissut arkistoon muutamankin pizzan ohjeen ja ajattelin nyt tehdä vielä erillisen pizzapohjaan keskittyvän ohjeen
Aivan jäätävän hyvä rukiinen pizzapohja syntyy ruisjauhoista sekä durum-vehnäjauhoista. Mitä helvettiä säästän hieman yli desiä ruisjauhoa, kun se palaa takassa kuivana loistavasti
Yhdestä annoksesta pizzapohja-ainesta tulee n. - 250g rahkaa - 4 rkl vehnälesettä - 2 kananmunaa - 150 g juustoraastetta - 1 tl leivinjauhetta - 3 rkl ruisjauhoja Kaikki ainekset sekotetaan keskenään ja pellille muotoillaan pieniä pizzapohjia. 3 rkl ruisjauhoja
Aikaisemmin olen tehnyt pizzapohjan karppireseptillä, mutta nykyisin kun syön huoletta hyviä hiilareita, kokeilin tehdä pohjan ruis- ja grahamjauhoista sekä kaurahiutaleista
Tämä pizzapohja kiinnitti huomioni Titan tuvassa. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, hyvä pizzapohja. 3 rkl ruisjauhoja. Esipaista pizzapohjaa 200° uunissa noin 10 minuutin ajan. 3 rkl ruisjauhoja
Toki nämä perinteisetkin pizzapohjat kannattaa pitää mielessä. 2 ½ dl ruisjauhoja. 2 ½ dl ruisjauhoja. Joulun jälkeen havahdutaan ainakin meidän perhejouluissa lähes joka kerta siihen, että jouluruokia on vielä runsaasti jäljellä, mutta kolmen päivän jälkeen ne eivät tahdo enää upota