Yhdistä kuivat aineet (jos käytät kuivahiivaa, sekoita hiiva muihin kuiviin aineksiin ja käytä hiukan lämpimämpää vettä) ja lisää ne vesi-sokeriseokseen
pkt tuorehiivaa. Koska teen tämän pizzahomman melkein joka perjantaina ja koska skidien täytteet ovat joka viikko täysin samat(margarita), etsin jännitystä elämääni metsästäen sitä täydellistä pizzataikinaa ja kastiketta
Forno Bravon sivuilta nappasin yksinkertaisen ja hyvän ohjeen pizzataikinaan. 3gr kuivahiivaa IDYAlla oleva ohje on oma versio tuosta Forno Bravon ohjeesta. 3gr kuivahiivaa IDYAlla oleva ohje on oma versio tuosta Forno Bravon ohjeesta
Nakkaa sekaan hyppysellinen sokeria, ½ tl suolaa, 2 tl kuivahiivaa ja 3 dl jauhoja jyrrää vähän aikaa koneella ja lisää pari desiä jauhoja ja jatka jyrräämistä. 2 tl kuivahiivaa
Kauli pizzataikina jauhoja apuna käyttäen ohueksi, ympyrän muotoiseksi levyksi. Pepperonin rasvaisuuden takia täyte voi jäädä löysäksi ilman perunajauhoja
durum tai pizzataikina jauho). durum tai pizzataikina jauho). Pääsin kerran osallistumaan ITALIALAISELLE kokkauskurssille, jossa valmistettiin tuorepastaa ja tarkalleen ottaen makaroneja
p Tein nämä pizzataikinaan, sillä minusta nämä ovat parempia näin, kuin voitaikinaan tehtyinä. 2 dl vettä2/3 tl suolaa3 rkl oliiviöljyä5 dl vehnäjauhoja1 pss kuivahiivaaTäyte