Koska teen tämän pizzahomman melkein joka perjantaina ja koska skidien täytteet ovat joka viikko täysin samat(margarita), etsin jännitystä elämääni metsästäen sitä täydellistä pizzataikinaa ja kastiketta
Jaa pizzataikina neljään osaan ja kaulitse ne pizzalevyiksi. Pizzapohja (Tämä sama perusohje toimii myös uunissa valmistettuna, tällä annoksella tulee yksi pellillinen
Pizzataikina. Ohjeesta tulee pellillinen. Pizzataikina. Saimme taas muutaman litran suppilovahveroita, joten tekaisin osasta niistä herkullisen suppilovahveropizzan
Tällä ohjeella tulee pellillinen pizzaa. Ohje on Kotiruoka kirjasta. Täytteeksi laitoimme valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa, tomaattipyreetä, kalkkunasuikaleita, ananasta ja herkkusieniä
Valmista pizzataikina ja tee siitä neljä pientä pizzapyörylää. Gluteeniton pizzapohja(yksi pellillinen/ 4 pientä)2 dl 42 asteista vettä2 tl kuivahiivaa1 tl suolaa4 dl gluteenitonta jauhoa (krov mix mulla)1/2 dl oliiviöljyä (tässä koko pohjan juju
Kaada pizzataikina hyvin jauhotetulle alustalle ja vaivaa. Ohjeen mukaan taikinasta tulisi pellillinen pizzaa, mutta mä sain tuosta pellillisen lisäksi neidille oman pikkupizzan