Luvassa on ohje lauantai-illallisen pääruokaan. Poronsisäfileen ympärille rakennettu pääruoka sai lisäkkeekseen aavistuksen makeita ja kermaisia makuja palsternakkapyreestä, maa-artisokkasipseistä ja punajuurihillokkeesta, johon hain hapokkuutta mustaherukoilla
Poronsisäfilettä, palsternakkapyrettä, punajuuri-mustaherukkahilloketta ja maa-artisokkasipsejä. Poro on peräisin tilaamastani poronlihasatsista, jonka tilasin ennen joulua suoraan Lapista
Härän sisäfile huoneenlämpöön vähintäin tuntia ennen paistamista ja tällä välin valmistat maukkaan, pikantin kermaisen pippurikastikkeen ja kasaat raikkaan salaatin lisäkeruoaksi tai lisukkeeksi
Marketin lihatiskiltä ostettua lihaa en itse uskalla lähteä graavaamaan, mutta juuri ennen joulua saapuneen puolikkaan poron mukana tulleen sisäfileen päätin uhrata tähän kokeiluun