4 poronsisäfileetä. 150 g savustettua poronpaistia. Paahda sokeri, porkkanat ja sipulit. Lisää punaviini, kuusenkerkkäsiirappi ja demi-glase kastikepohja
V. i. k. o. n. l. p. u. a. t. e. s. r. j. ä. M. h. ,. v. L. ö. m. f. -. S. y. d. U. K. O. T. (. 1. 4. ). 3. /. 2. 0. g. P. 7. 5. A. H. Q. c. €. Y. C. z. E. 9. ´. I. Ä. k p. d l. r k
Poronsisäfileen ympärille rakennettu pääruoka sai lisäkkeekseen aavistuksen makeita ja kermaisia makuja palsternakkapyreestä, maa-artisokkasipseistä ja punajuurihillokkeesta, johon hain hapokkuutta mustaherukoilla
Meidän piti olla Kammenpyörittäjän kanssa kahdestaan tuona perjantai-iltana, joten varasin meille pakastimen aarteista poronsisäfileen, joka oli juuri passeli kahdelle hengelle
Ilahduin siitä, että listalla oli nyt myös nieriän ja poron kaltaisia kotimaisia raaka-aineita. En ole syönyt aikoihin poroa, ja koska olen vegeillyt pari viikkoa, naudan sisäfilekin olisi pitkästä aikaa houkutellut
Poronsisäfilee. – porsaan sisäfileetä. – naudan ulkofileetä tai sisäfileetä jos raaskii. Välillä tuntuu hyvältä tehdä ihan tavallisia juttuja – lähinnä vaihteluksi kaikenlaiselle kikkailulle ja trendipetteripuuhille
Tässä puuhiiligrillissä valmistuu poron ulko- ja sisäfilee sekä sisäpaisti. Lapsuudessani söin usein poronkäristystä tai porokeittoa, mutta tämän kaltaiset herkut olivat miltein tuntemattomia
Poronsisäfile ja sienimuhennos Poro on parasta ja sienimuhennos sen kaverina ihan ykkönen. Meillä on ollut tapana listata vuodenvaihteessa menneen vuoden suosituimmat postaukset emmekä jättäneet hyväksi havaittua perinnettä toteuttamatta tänäkään vuonna