Puhdista poronliha ja paloittele se n. Säästä poronfileet ja jauha muu poronliha sipulin, porkkanan ja purjon kera 3 mm terällä lihamyllyssä. Jauha porsaanlapa ja -silava 5 mm terällä ja sekoita poronlihan kanssa
Ota poronlihat pakastimesta sulamaan hetkeksi. Syksy ja talvi ovat pata- ja riistaruokien kulta-aikaa. Onneksemme saimme tänä vuonna jälleen ostettua (hieman puolivahingossa) puolikkaan poronvasan
Käristys ja perunamuusi, siinä monelle tutuin poronlihasta tehty ruoka. Tuoretta poronlihaa ei kannata paistaa ylikypsäksi, sillä silloin siihen tulee maksan maku
Poronlihalle olisi varmasti tällaiseen kohtuulliseen hintaan enemmän menekkiä täällä etelässä. Poronlihan maku pehmenee kovasti pitkässä haudutuksessa ja luulen, että se on yksi syy miksi apukokki käristyksestä niin pitää
Sekoita poronliha, ranskankerma, tuorejuusto ja chilinen kurkkusalaatti kunnolla sekaisin. Lusikoi tai pursota seosta ruissipsien sisään jo koristele pieneksi pilkotulla poronlihalla ja tuoreella persiljalla tai ruohosipulilla
Maistui oikein hyvälle, vaikken poronlihasta niin kauheasti välitäkkään. Jokunen aika sitten tein lounaalle hillosipuleiden ja herkkusienien "miedontamaa" poronkäristyslihoista tehtyä lihapataa