Tämä lihapata on samantapaista kuin tämä paprikaporsas, mutta laitoin tähän lihaksi vain possun kassleria, paprikan lisäksi myös porkkanaa ja ihan viime tingassa hurautin sekaan vielä lähes valmiiseen lihapataan mausteliemessä olevia herkkusieniviipaleita (kuvittelin herkkusienien kyllä olleen ihan tavallisia maustamattomia liemeen säilöttyjä, mutta nämä olivat positiivinen yllätys
Ruuan hyvyyteen ehkä saattoi vaikuttaa se, että se muhi leivinuunissa yhdeksän tunnin ajan. Juuri kun luulit että kaikki muunnelmat kasslerista ja kaalista on kokeiltu, niin tässä tulee vielä yksi ohje
Ruoka oli todella hyvää ja meillä pidetään siitä, että kasslerpihvit saa hieman enemmän ruskistua uunissa joten en itse laittanut tällä kertaa laatikon päälle foliota
Kasslerin sijaan käytin possun lapaa. Hallissa vain kuusi euroa kilo, ja luunpätkästä tirisee pintaan ihanasti umamia, kun ruoka kypsyy hitaasti uunissa
1,6 kg villisian etulapaa (1,5 kg porsaankassleria ohjeessa). Paista possua uunissa 150 asteessa viitisen tuntia tai yli. Paista vielä 200 asteessa uunissa 20 minuuttia. 1,5 kg porsaankassleria