Yleisohje ylikypsän lihan tekoonPorsaanniska sopii edulliseksi pääruuaksi tai revittynä esim. Niin porsaan-, lampaan-, naudan- kuin riistalihasta jne Keittiöapulainen
Pulled pork lähi-idän tyyliin Sitä ei kuitenkaan ollut, joten päädyin valmistamaan ruoan porsaanniskasta. Anna hautua uunissa pehmeiksi Herkuttelijat -ruokablogi
Nyhtöpossu Alkuperäisessä reseptissä käytetään porsaanlapaa, mutta niska eli kasleri sopii myös oikein hyvin. Jos käytät porsaan lapaa, aseta liha vuokaan niin, että rasvakerros jää ylöspäin JusSinan Keittiössä
Sika, voi kuinka isi syö.... taas. Kun pakastimesta löytyi vielä lähes kolmen kilon possun niska, niin tottahan ohjetta täytyi kokeilla Kääpiölinnan köökissä
Lampaan kassleria ja keltajuuria Lampaan kassleri eroaa porsaan kasslerista siten että se on koko niska, porsaan kasslerissa ei yleensä ole luuta, toisin kuten lampaan kasslerissa Herkkusuun lautasella
Pulled pork - ei lisättävää! Kun tämän täydellisen liharuuan valmistaa, porsaan-niskan taittaa aterialle, kilohintaa ei todellakaan muodostu Habanerokitchen
Simppelit Pohjolan Tortillat Routa porsaan kotiin ajaa ja niimpä hetken mielijohteesta aloin kehittelemään ajatusta tortilloista, pohjoisen tyylillä Onko Nälkä?
Porchetta tuo lihaanin mainio kääretorttu ja bloggarit tulisilla hiilillä pitkulainen noin ¼ osa palaa porsaanniskaa tai porsaan. noin reilu parinkilon pala luutonta ja nahatonta porsaankylkeäTinskun keittiössä ja Tyynen kaa