Porsaan sisäfile pannulla reseptejä

Merimiespihvit porsaan sisäfileestä

Merimiespihvit porsaan sisäfileestä

Viipaloi sisäfile ohuiksi viipaleiksi ja ruskista pannulla öljytilkassa. Kuullota niitä öljyssä tai voissa hetken ajan (vokki)pannulla, niin että ne hiukan pehmenevät
Kokonaisena paistettu porsaan sisäfile ja caponata

Kokonaisena paistettu porsaan sisäfile ja caponata

Paahda sitten pinjansiement kuivalla pannulla ja siirrä niin ikään sivuun odottamaan. Porsaan filee olisi tosiaan voinut olla marinadissa hieman pidempäänkin, mutta lyhyessä ajassakin se oli ehtinyt saada mukavasti makua
Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Porsaanlihassa syyt ovat pieniä ja lyhyitä, siksi porsas on murea melkein miten päin vain leikattuna
Chorizo raakamakkara

Chorizo raakamakkara

Grillattua, herkullista makkaraa jossa porsaanlihaa, savustettua paprikaa, valkosipulia ja chiliä. Tämä antaa enemmän makua kun esimerkiksi sisäfilee jossa periaatteessa ei ole rasvaa lainkaan
Kiinalainen hapanimeläpossu

Kiinalainen hapanimeläpossu

300 g porsaansisäfileetä. Huuhtele kasvikset. Leikkaa paprika reilun kokoisiksi paloiksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna chili
Tandoori possua

Tandoori possua

Porsaansisäfilettä. Putsaa liha ja paista voi-öljyseoksessa pannulla pinnat kiinni ja kaunis väri pintaan

Porsaanfilee kreikkalaisittain

Kuumenna vähän öljyä pannulla. 600–700 g porsaansisäfileetä. 1. Poista kalvot fileestä. Sekoita marinadiainekset keskenään
Ruokia viikon varrelta

Ruokia viikon varrelta

)Keskiviikkona saatiin uusi uuni, jota oli hyvä testata pötköllisellä valmiiksi marinoitua porsaansisäfilettä
Paras possukastike

Paras possukastike

Ostin siis porsaansisäfileen ja päätin tehdä tätä possukastiketta, joka ainakin omasta mielestäni on erittäin hyvää
Porsaanfilee:

Porsaanfilee:

Ruskista huoneenlämpöisen fileen pinnat kiinni pannulla tilkassaöljy/voiseosta. Hupsista,nyt en yhtään muista milloin tätä porsaanfilettä syötiin
Rakuunapossu

Rakuunapossu

Poista porsaansisäfileistä kalvot. Kuumenna tilkka öljyä tai nokare voita suuressa paistinpannussa, lisää porsaanfileet ja ruskista ne joka puolelta kauniin värisiksi