Ajattelin, että jalostan reseptin sopimaan porsaan sisäfileeseen, kun ostin viime viikon Herttoniemen Ruokaosuuskunnan kaupasta Leppäniemen luomupossua
Grillattua, herkullista makkaraa jossa porsaanlihaa, savustettua paprikaa, valkosipulia ja chiliä. Joten jos haluat kevyttuotteita, suosittelen sinulle niiden etsimistä kaupan hyllystä, koska tämä resepti ei ole sinulle tarkoitettu
Kevyt marinointi rosrmariinilla ja valkosipulilla maustaa porsaan sisäfileen. Kuivattukin rosmariini käy hätätapauksessa, mutta mitä yksinkertaisempi resepti, sitä laadukkaammat aineet
Porsaan sisäfilee saa kaverikseen pekonia, banaania ja niin kovin herkullisia säilykeananasrenkaita. Reseptistä toiseen toistuvat suola, pippuri ja laakerinkehti
– porsaan sisäfileetä. Onneksi löytyi vanhoista tiedostoista resepti vuosien takaa. Välillä tuntuu hyvältä tehdä ihan tavallisia juttuja – lähinnä vaihteluksi kaikenlaiselle kikkailulle ja trendipetteripuuhille
Alkuperäinen resepti Hesarin sivuilta. porsaan sisäfilettä tarpeeksi. Olipas hyvää possua. Sina teki vauvalle possupataa ja ylijääneestä sisäfileestä piti jotain keksiä
Selaat reseptiä Perunazeppeliinit – De Zeppelinnen van de aardappel resepti. Reseptin Perunazeppeliinit – De Zeppelinnen van de aardappel resepti arvostelu