Sekoita soijakastike, hunaja, sinappi ja öljy. Silloin tällöin meillä syntyy Hesarin reseptistä muokattu versio porsaansisäfileestä uunissa rosmariinikastikkeen kera
Possun sisäfilettä ja omenakastiketta on jo aiemminkin blogissa valmistettu, mutta ei yhdessä. Suolaa ja pippuroi sisäfile ja paista pannulla pinnat kiinni
Olin myös muutama päivä aikaisemmin ostanut S-Marketista Rainbown porsaansisäfileen. Laita perunalohkot grillivatiin (esimerkiksi teräksinen suorakaiteen muotoinen vati) ja aseta vati grilliin yhtäaikaa porsaan fileen kanssa
Porsaansisäfilee kypsyy nopeasti ja on herkullisen mehukas, kunhan paistaja ei unohda sitä uuniin. Karamellisoiduilla salottisipuleilla täytetty porsaanfilee ja sinappinen kastike
Sekoita loput ainekset yhteen ja lisää marinadi pussiin porsaan päälle. Vähän riisiä, yön yli marinoitua ja tahmeaksi paistettua lihaa, kastiketta ja raikastukseksi kurkkua kääräistynä rullalle
Poista porsaansisäfileistä kalvot. Kuumenna tilkka öljyä tai nokare voita suuressa paistinpannussa, lisää porsaanfileet ja ruskista ne joka puolelta kauniin värisiksi
Kastike. Kastike. 1 kg porsaansisäfileetä. 1. Kuullota sipulisilppu pehmeäksi voissa kasarissa. Kaada joukkoon lihaliemi ja viini ja keitä kokoon, niin että 2/3 on jäljellä
Suikaloi porsaanfile ja kaikki kasvikset. Hapanimeläkastike. Valmista kastike. 600 g porsaansisäfilettä. 0,5 dl soijakastiketta. Ruokajuttuja 600 g porsaansisäfilettä
Blogiystäväni Uchimurina oli valmistanut jokunen hetki sitten possun sisäfilettä, joka oli saanut lisäkkeekseen tuoreiden viikunoiden maustamaa kastiketta
Valuta pannuun soijakastike, madeira ja kerma, johon sinappi on sekoitettu. Keitä muutamia minuutteja niin, että pienet roseepippuripihvit ehtivät kypsyä läpikotaisin ja kermasta saostuu kastike