Viipaloi sisäfile ohuiksi viipaleiksi ja ruskista pannulla öljytilkassa. Kuullota niitä öljyssä tai voissa hetken ajan (vokki)pannulla, niin että ne hiukan pehmenevät
Anna viilentyä pannulla. Ajattelin, että jalostan reseptin sopimaan porsaansisäfileeseen, kun ostin viime viikon Herttoniemen Ruokaosuuskunnan kaupasta Leppäniemen luomupossua
Paahda sitten pinjansiement kuivalla pannulla ja siirrä niin ikään sivuun odottamaan. Porsaan filee olisi tosiaan voinut olla marinadissa hieman pidempäänkin, mutta lyhyessä ajassakin se oli ehtinyt saada mukavasti makua
Grillattua, herkullista makkaraa jossa porsaanlihaa, savustettua paprikaa, valkosipulia ja chiliä. Tämä antaa enemmän makua kun esimerkiksi sisäfilee jossa periaatteessa ei ole rasvaa lainkaan
Poista porsaansisäfileistä kalvot. Kuumenna tilkka öljyä tai nokare voita suuressa paistinpannussa, lisää porsaanfileet ja ruskista ne joka puolelta kauniin värisiksi