porsaan sisäfilettä. Valmistus. 500 gr pala porsaan sisäfilettä. On ihan pakko jakaa heti tämä eilinen kokeiluni, vaikka kuvat eivät annakaan arvoa annoksen maulle
Sen valmistaminen vie kyllä aikaa, mutta niin esimerkiksi porsaan ribsienkin valmistus, jotka aiemmin lyhyessä ajassa nousivat joka kodin ruokalistalle
Possun lihan valmistus joulukinkkua lukuunottamatta on ollut minulle useinmiten pettymys. Pahinta on ulkofileen valmistus, mutta ei tuosta sisäfileestäkään minun käsittelyssä aina niin mureaa ja mehukasta tule kuin haluaisin
porsaan sisäfile. - valmistus blenderissä juuri ennen tarjoilua. Kesä meni melkein espanjalaisessa säässä mutta lähinnä kuitenkin koti-Suomessa, joten ulkomaan tunnelmaan on yritettävä päästä edes vähän kesän lopettajaisissa ruokapöydän kautta
)Lämmin vuohenjuustosalaatti Porsaan sisäfilee, pestoperunat ja herkkusienikastikeSillon kun iskä oli pieni, aina synttäreiksi tehtiin Rex -kekseistä Rexkakkua
Porsaan ja naudan sisäfileet leikattiin salissa (taivaallisen hyvää). Salissa tapahtuva ruuan valmistus kuten liekittäminen, paloittelu ja pienten ruoka-annosten valmistaminen asiakkaan edessä on omiaan tuottamaan niitä