Porsaan ulkofile kastike reseptejä

Porsaan file uunissa

Porsaan file uunissa

Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin possun ulkofileetä mutta meillä uuniin menee sisäfile. Tämä kastike maistuu vain niin hyvältä, onnistuu joka kerta
Possunfilee ja omena rosmariini kastike

Possunfilee ja omena rosmariini kastike

porsaanulkofileetä. makeaa soijakastiketta. porsaanulkofileetä. Siirrä lihat takaisin pannuun ja lisää omenat, siideri, soijakastike ja rosmariini
Possua karppina

Possua karppina

Kuutioi porsaanulkofilee, sipuli, herkkusienet ja suolakurkut. En käyttänyt kastikkeessa suurustetta, sillä mielestäni kastike on tarpeeksi tiukkaa kypsyttyään tarpeeksi kauan
Hapanimelä possukastike

Hapanimelä possukastike

Leikkaa porsaanulkofilee suikaleiksi tai osta valmiita porsaanlihasuikaleita. Lisää porsaanlihasuikaleet ja paista ne joka puolelta kauniin värisiksi
Itämaista possuwokkia kasviksilla

Itämaista possuwokkia kasviksilla

Paloittele possun ulkofile ja lisää palat pannulle. Chili tuo wokkiin mukavaa potkua ja kaupan valmis Sweet chili- kastike on hyvä lisä wokkiin kuin wokkiin
Porsaanfilettä kermaisessa kastikeessa:

Porsaanfilettä kermaisessa kastikeessa:

) ,tämä oli ulkofilettä ja palana. Porsaan filettä viipaleina(8 palaa,jotka leikkasin siis isosta palasta). Kaada kastike lihoille ja laita vuoka uuniin 150-175 asteeseen
Porsasta hapanimeläkastikkeessa

Porsasta hapanimeläkastikkeessa

Ainakin täällä Oulussa hapanimeläpossu tarjoillaan paikallisissa "kiinalaisissa" ravintoloissa yleensä friteerattuina hieman kuivina possupalleroina, joiden kylkeen tarjotaan kupillinen maustetulta ketsupilta maistuvaa kastiketta

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna. Jauhelihakastike. g porsaanulkofileetä kuutioituna. Juustokastike

Siiderimarinoitu paisti aurakastikkeessa

tai porsaanulkofileetä. Sekoita kaikki kastikeainekset sähkövatkaimella. Kastike. 1. Sekoita marinadi syvässä, mutta ei liian suuressa astiassa
PAISTETTU PORSAS

PAISTETTU PORSAS

Huolellisesti puhdistetun porsaan sisäpintaan hierotaan suola, inkivääri ja valkopippuri. = possun ulkofileekääryleet & siiderikastike
Pekoni-oliivi -possurulla

Pekoni-oliivi -possurulla

Kuumenna kastike ja sekoita se tasaiseksi. 600 g porsaanulkofileetä. Leikkaa filee 7–8 mm paksuiseksi laataksi terävällä veitsellä fileetä pituussuuntaan kiertäen