Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin possun ulkofileetä mutta meillä uuniin menee sisäfile. 800g porsaan sisäfileetä. Kaada lihan päälle uunivuokaan ja paista uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia, riippuen kuinka kypsäksi haluat. Paista uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia. 800g porsaan sisäfileetä
Tämän jälkeen mojete ja batatas bravas, ne voivat odotella vaikka uunissa tai foliossa pihvejä. Tällä kertaa otimme käsittelyyn kyseisen porsaanulkofileen, josta teimme reilut pihvit kuudelle hengelle ja tämän herkun ympärille rakensimme kokonaisuuteen sopivan espanjalaisen lounaskokonaisuuden
Porsaanulkofileuunissa paistettuna. noin kilon painoinen porsaanulkofilepala. uunissa paistettua mm hunajalla maustettua possun ulkofilettä, paistoliemestä tehtyä kastiketta ja uunijuureksia
Haastavin osuus taitaa olla porsaanulkofileen avaaminen puukolla. Ainakin Atrialla on valikoimissa määräpainoisia 800g ulkofilepaketteja ja se oli just passelin kokoinen ruokkimaan kolme aikuista. Nosta rulla uunivuokaan ja kypsennä 175°c uunissa kunnes sisälämpö on 68°c
Rakkaan ystäväni kanssa eilen päivällä juttelin ruoka-asioista ja sanoin että minulla olisi siellä porsaanulkofile jääkaapissa, hän ehdotti että täytä se jollain