Porsaan ulkofile uunissa foliossa reseptejä

Porsaan ulkofile uunissa:

Porsaan ulkofile uunissa:

Porsaanulkofileen. ''Porsaanliha tuotetaan Snellmanin Maatilan Parhaat -laatuohjelman vaatimusten mukaisesti suomalaisilla perhetiloilla
Porsaan file uunissa

Porsaan file uunissa

Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin possun ulkofileetä mutta meillä uuniin menee sisäfile. 800g porsaan sisäfileetä. Kaada lihan päälle uunivuokaan ja paista uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia, riippuen kuinka kypsäksi haluat. Paista uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia. 800g porsaan sisäfileetä
Täytetty porsaan ulkofilee

Täytetty porsaan ulkofilee

1,5 kg Snellmanin Maatiaispossun ulkofilee. Kypsennä uunissa 160 asteessa, kunnes lihan lämpötila on 70 astetta
Iberico-porsaan ulkofileetä

Iberico-porsaan ulkofileetä

Tämän jälkeen mojete ja batatas bravas, ne voivat odotella vaikka uunissa tai foliossa pihvejä. Tällä kertaa otimme käsittelyyn kyseisen porsaanulkofileen, josta teimme reilut pihvit kuudelle hengelle ja tämän herkun ympärille rakensimme kokonaisuuteen sopivan espanjalaisen lounaskokonaisuuden
Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Porsaanlihassa syyt ovat pieniä ja lyhyitä, siksi porsas on murea melkein miten päin vain leikattuna
Mummon mureat

Mummon mureat

Mummoni tekee ihania possupihvejä porsaanulkofileestä. Pitkään haudutettuna uunissa, niistä tulee mureita ja suussa sulavia
VARTAISSA VARA VALITA (11 reseptiä)

VARTAISSA VARA VALITA (11 reseptiä)

PORSAANLIHAVARTAAT. 500 g porsaanulkofileetä kuutioituna. Grillaa kebakot tai paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia
Cheddarilla ja Chorizolla täytetty Possun Filerulla

Cheddarilla ja Chorizolla täytetty Possun Filerulla

Haastavin osuus taitaa olla porsaanulkofileen avaaminen puukolla. Ainakin Atrialla on valikoimissa määräpainoisia 800g ulkofilepaketteja ja se oli just passelin kokoinen ruokkimaan kolme aikuista. Nosta rulla uunivuokaan ja kypsennä 175°c uunissa kunnes sisälämpö on 68°c
2016 EUROVIISUT RUOKINA 1. semifinaali

2016 EUROVIISUT RUOKINA 1. semifinaali

g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna. Kypsennä uunissa. g porsaanulkofileetä kuutioituna. g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna

Kokonaisena paistettu porsaanfilee

Jälkipaista fileetä uunissa n. 1 kokonainen porsaanulkofilee. 1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista filee ensin kauttaaltaan pannulla