Porsaan ulkofile uunissa lämpötila reseptejä

Täytetty porsaan ulkofilee

Täytetty porsaan ulkofilee

1,5 kg Snellmanin Maatiaispossun ulkofilee. Kypsennä uunissa 160 asteessa, kunnes lihan lämpötila on 70 astetta
Aprikoosiglaseerattu porsaan ulkofile

Aprikoosiglaseerattu porsaan ulkofile

- 1 maustamaton porsaanulkofile (1-1,5kg). Laske lämpötila 150c ja laita lihan paksuimpaan kohtaan paistomittari. Paista 200c uunissa 15-25min. 1 maustamaton porsaanulkofile
Yrttipossu uunissa & haudutettu punakaali

Yrttipossu uunissa & haudutettu punakaali

haudutettu punakaalihelppo possureseptihelppo punakaalilisukehelppo uunipossukolmen yrtin uunipossupaahdettu kaaliporsaanfileeuunissaporsaanfilee valmistus uunissayrttipossuuunissa
Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Porsaanlihassa syyt ovat pieniä ja lyhyitä, siksi porsas on murea melkein miten päin vain leikattuna
Punastunut possu eli tomaattipossu

Punastunut possu eli tomaattipossu

Arjen helppo uuniruoka syntyy porsaanulkofileestä ja tomaattisesta kastikkeesta. Minun oli tarkoitus savustaa possun ulkofilee, mutta arjen kiireiden vuoksi jouduin keksimään nopeamman ratkaisun
Totista uunipossua ynnä muita sesonkiherkkuja

Totista uunipossua ynnä muita sesonkiherkkuja

Huuhtaise porsaanulkofileepala nopeasti kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. noin 1,2 kg porsaanulkofileetä pienellä rasvakerroksella. Paista fileetä kuumassa uunissa noin 15 minuutin ajan. Laske uunin lämpötila 150 C, lisää vuokaan marinadiliemi ja jatka kypsentämistä, kunnes fileen sisälämpötila on 75–80 C. TulostaSähköpostitseInstagramLisääTweetShare on Tumblr noin 1,2 kg porsaanulkofileetä pienellä rasvakerroksella
Porsaan ulkofile - Uunissa

Porsaan ulkofile - Uunissa

Kun lämpötila näyttää noin. Ulkofileestä valmistuu nopeasti hyvä ja riittoisa liharuoka useammallekkin lapioijalle
Porsaan ulkofilee ja uunikasvikset

Porsaan ulkofilee ja uunikasvikset

Citymarketista loppuviikon tyrkkytarjouksesta löytynyt porsaanulkofilee taipui kahteen ateriaan, eilisiin Barbaarin paistamiin pihveihin ja tämän päivän uunipaistiin
Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Porsaanlihassa syyt ovat pieniä ja lyhyitä, siksi porsas on murea melkein miten päin vain leikattuna
Nyhtöpossu

Nyhtöpossu

Vetäminen tai nyhtäminen tämän ruuan nimessä tarkoittaa sitä, että ylikypsäksi paistettu porsaanpaisti hajotetaan vetelemällä lihasta säikeitä haarukoilla
Sunnutairuokaa

Sunnutairuokaa

Sipuli-paprikatäytteinen porsaanfilee. Piskuisesta lähikaupastamme ei valitettavasti luomulihaa löytynyt, joten jouduin tyytymään ihan tavalliseen tehosian ulkofileeseen
Sikaa Toscanasta

Sikaa Toscanasta

Toscanalainen porsaanpaisti perunoiden, fenkolin ja palsternakan kera. Meidän ulkofileemme kypsyi tavoitelämpötilaan tunnissa

LIHARUUAT

=)**************************Salmiakkipossu* Porsaan sisäfilee (n. ulkofilettäjos liha on kovin paksu lisää marinointiaikaavuorokaudella tai leikkaa liha pihveiksi,jolloin muutaman tunnin marinointiaika riittää

Pippurinen possunfilee

porsaanulkofileetä. Kypsennä 125-asteisessa uunissa kolme tuntia eli kunnes sisälämpötila on 80 astetta. Uunin lämpötila 125 astetta n