Arjen helppo uuniruoka syntyy porsaanulkofileestä ja tomaattisesta kastikkeesta. Minun oli tarkoitus savustaa possun ulkofilee, mutta arjen kiireiden vuoksi jouduin keksimään nopeamman ratkaisun
Huuhtaise porsaanulkofileepala nopeasti kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. noin 1,2 kg porsaanulkofileetä pienellä rasvakerroksella. Paista fileetä kuumassa uunissa noin 15 minuutin ajan. Laske uunin lämpötila 150 C, lisää vuokaan marinadiliemi ja jatka kypsentämistä, kunnes fileen sisälämpötila on 75–80 C. TulostaSähköpostitseInstagramLisääTweetShare on Tumblr noin 1,2 kg porsaanulkofileetä pienellä rasvakerroksella
Citymarketista loppuviikon tyrkkytarjouksesta löytynyt porsaanulkofilee taipui kahteen ateriaan, eilisiin Barbaarin paistamiin pihveihin ja tämän päivän uunipaistiin
kokeiluna savustettiin porsaanulkofileetä ja erilaisia kasviksia. Lämpötilaa on helpompi säätää tarkemmin haluttuun asteeseen ja puita ei tarvitse olla
Vetäminen tai nyhtäminen tämän ruuan nimessä tarkoittaa sitä, että ylikypsäksi paistettu porsaanpaisti hajotetaan vetelemällä lihasta säikeitä haarukoilla
=)**************************Salmiakkipossu* Porsaan sisäfilee (n. ulkofilettäjos liha on kovin paksu lisää marinointiaikaavuorokaudella tai leikkaa liha pihveiksi,jolloin muutaman tunnin marinointiaika riittää