Tämän jälkeen mojete ja batatas bravas, ne voivat odotella vaikka uunissa tai foliossa pihvejä. Tällä kertaa otimme käsittelyyn kyseisen porsaanulkofileen, josta teimme reilut pihvit kuudelle hengelle ja tämän herkun ympärille rakensimme kokonaisuuteen sopivan espanjalaisen lounaskokonaisuuden
Porsaanulkofileuunissa paistettuna. noin kilon painoinen porsaanulkofilepala. uunissa paistettua mm hunajalla maustettua possun ulkofilettä, paistoliemestä tehtyä kastiketta ja uunijuureksia
Kypsennä 175-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 65 astetta. 1,2 kg porsaanulkofileetä. Sekoita toscanalaiset mausteet keskenään ja hiero kauttaaltaan fileen pintaan
Aikanaan se oli appiukon sikalasta saatu iso kinkku, mutta tänä jouluna se on pala laadukasta viljaporsaanulkofilettä rapealla perunalastukuorrutteella
Huuhtaise porsaanulkofileepala nopeasti kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. noin 1,2 kg porsaanulkofileetä pienellä rasvakerroksella. Paista fileetä kuumassa uunissa noin 15 minuutin ajan. Laske uunin lämpötila 150 C, lisää vuokaan marinadiliemi ja jatka kypsentämistä, kunnes fileen sisälämpötila on 75–80 C. TulostaSähköpostitseInstagramLisääTweetShare on Tumblr noin 1,2 kg porsaanulkofileetä pienellä rasvakerroksella
Aikanaan se oli appiukon sikalasta saatu iso kinkku, mutta tänä jouluna se on pala laadukasta viljaporsaanulkofilettä rapealla perunalastukuorrutteella
Ulkofileestä valmistuu nopeasti hyvä ja riittoisa liharuoka useammallekkin lapioijalle. Kaveriksi uunissa paistettuja rosamunda perunoita, kastiketta ja hieman kasviksia