Suomessa ruoan raaka-aineissa on omia erikoisuuksiaan ja joskus jotkin ruoanlaiton persusasiat tuppaavat tästä syystä joskus unohtumaan, hyvänä esimerkkinä porsaankyljykset
Paista kyljykset pannulla ja laita ne uunin pellille ja sivele mauste-seoksella. Leikkaa porsaankyljyksiin pienet viillot kalvoihin, jotta ne eivät käpristy paistettaessa
Lämmitä öljy pannulla ja paista kyljyksiä siinä muutaman kerran käännellen. Jos kyljykset ovat kovin paksuja, eivätkä kypsy pannulla valmiiksi asti, lämmitä uuni 150-asteiseksi ja jälkikypsennä niitä siellä kymmenisen minuuttia
Mausta kyljykset suolalla ja valkopippurilla. Jauhota kyljykset kevyesti ja paista ensin öljyssä. Lisää voi ja paistele vielä väriä pintaan molemmin puolin
Lämmitä voi pannulla ja paista broccolinit välillä kääntäen. Porsaankyljykset pellavakuorrutuksella. Kuumenna pannulla öljy ja voi ja paista kyljykset molemmin puolin kypsiksi, noin 2 minuuttia per puoli
Niinpä pöytään pääsivät pannulla paistetut porsaankyljykset sekä päärynällä ja vuohenjuustolla höystetty salaatti, jota ryyditti hunajalla ja timjamilla maustettu kastike
Paista kyljyksiin kaunis pintaväri kuumalla paistinpannulla. toki porkkanat ja sipulit voisi freesata pannulla, vaan minä skippaan yleensä tämän vaiheen