Suomessa ruoan raaka-aineissa on omia erikoisuuksiaan ja joskus jotkin ruoanlaiton persusasiat tuppaavat tästä syystä joskus unohtumaan, hyvänä esimerkkinä porsaankyljykset
Olen aina ajatellut, että porsaankyljykset ovat tosi halpoja. Sinappipaahdetut porsaankyljykset. Tarjoile porsaankyljykset valkosipuleineen salaatin ja perunasoseen kanssa
Leikkaa porsaankyljyksiin pienet viillot kalvoihin, jotta ne eivät käpristy paistettaessa. Hienonna chili ja kuoritut valkosipulin kynnet kevyesti ja laita ne huhmareeseen tai kulhoon korianterin, soijan ja öljyn kera
Painele kyljykset vajaan sentin paksuisiksi ja pyöräytä ne ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa, jonka rakenne on vatkattu rikki, ja lopuksi korppujauhoissa