Porsaankyljys reseptejä

Porsaankyljys tonkatsu

Porsaankyljys tonkatsu

Perinteisellä tavalla valmistettu porsaankyljys ei välttämättä houkuttele, mutta sen japanilainen versio sai paljon kehuja muiltakin ruokailijoita

Porsaankyljys Robèrt

4 isoa porsaankyljystä. 1. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota kullankeltaiseksi voissa. Lisää viinietikka ja keitä, kunnes neste on haihtunut lähes kokonaan
Campfire beans ja/tai papukeitto

Campfire beans ja/tai papukeitto

Tähän käy myös kassler tai se porsaankyljys myös, tietenkin. Campfire beans on mahtava lisäke kesän grilliherkkujen kaveriksi
1 + 1 = 3? Tonkatsu porsaankyljyksestä

1 + 1 = 3? Tonkatsu porsaankyljyksestä

Porsaankyljys taas niin on paljon maukkaampaa kuin porsaanleike. Yhdistyykö pankojauhoilla leivitetystä porsaankyljyskatsussa possun parhaat puolet

VÄHÄSOKERINEN TAMMIKUU 2016!

Porsaankyljys. TERVETULOA IHANA UUSI VUOSI,. 365 PÄIVÄÄ UUSIA MAHDOLLISUUKSIA,. UUSIA ONNISTUMISIA - KAIKKEA IHANAA

Porsaankyljyksiä ja herkkusieniä

4 porsaankyljystä. 1. Anna kyljysten lämmetä huoneenlämpöisiksi. Kuivaa talouspaperilla ja tee veitsellä viillot rasvareunaan

Galdotieva & pohjoinen porokebab

Talon menu vaihtuu kausittain - mutta yksi suosikki on ja pysyy, nimittäin porsaankyljys. Lapin mökkimme läheisin ravintola on nimeltään Galdotieva
Dingley Dell ja arkista herkuttelua

Dingley Dell ja arkista herkuttelua

Kuvissa näkyvä mehukas pihvi on Dingley Dell -farmin porsaankyljys, jonka sain PNM. Ihan joka päivä ei tule kotona syötyä tämän postauksen kuvien mukaista ateriaa, pihviä lisukkeilla ja lasi viiniä
Porsaankyljys pihvi

Porsaankyljys pihvi

L. e. i. v. t. y. p. o. r. s. a. n. k. l. j. h. m. u. M. ä. g. O. N. 1. (. 4. ). /. 2. d. ö. V. H. S. ,. 3. K. 0. A. 8. U. I. -. 5. d l. t l. N u. S e. L e. A n. K u. M u
Leivitetty porsaankyljys

Leivitetty porsaankyljys

Pane kulhoon vehnäjauhoja. Riko toiseen kulhoon muna ja sekoita rakenne rikki. Pane kolmanteen kulhoon korppujauhoja
Porsaankyljys ja ripaus joulua

Porsaankyljys ja ripaus joulua

Kuva ei tee oikeutta maulleIsäni oli teurastanut sian ja sain valmistaa siitä kyljykset. Kyseessä ei ollut mikään luomupossu, mutta kun teurastus hoidetaan hienosti eikä eläimen tarvitse stressaantua ennen hengenlähtöä, liha on hyvää, todella hyvää, maukasta ja mureaa