H. u. o. m. a. ,. e. t. ä. i. k. l. s. n. h. v. j. E. p. r. L. ö. y. d. P. M. Ä. V. N. O. K. S. -. (. 4. ). 3. 0. g. 5. 1. 2. J. I. T. a n. d l. t l. r k
Paras ja maukkain nyhtö tulee possun lavasta, mausteeksi riittää jopa suolasokerihieronta. Valitse lapaa silloin kun haluat nauttia nyhtöpossusta sellaisenaan
Possun sijaan voit yhtä hyvin repiä myös lammasta tai kuten tässä tapauksessa härkää. Tähän reseptiin olen kuitenkin käyttänyt naudan lapaa joka on edullista ja varmana kaikkien saatavilla
Possun voi yhdistää kastikkeeseen tai pitää ne erillään. 2,5 kg pala porsaan lapaa (kahtena palana). facebook ja instagram 2,5 kg pala porsaan lapaa (kahtena palana)
possunlapaa. Asettele possun lapa pataan ja kaada liemi päälle. 1 1/2 kg possunlapaa. Näin joulun aikaan pitkään haudutetut pataruoat ovat omiaan kiireiden keskellä
Possun etuselkä on ollut ainakin viimeisen kuukauden ajan lähicittarissa törkeän halpaa (2,90 €/kg), joten ostin sitä tietenkin yhden köntin nyt syötäväksi ja toisen pakastimeen. 1-1,4 kg porsaan etuselkää, lapaa, uunilihaa tai niskaa eli kassleria (luullisesta lihasta plussaa
Pakastimesta löytyi pala possunlapaa ja se päätyi nyt tähän pataan. Siideriliemi on todettu jo superhyväksi tämän mustapekkapadan kanssa, KLIK, joten uskalsin kokeilla sitä myös possun kanssa
Ostin kaupasta possunlapaa. Lapaa noin 1500 g. Sitä on meidän lähi-Prismassa usein edullisesti. Edullista lihaa ja siitä saa äärimmäisen hyviä ruokia, jos on vain aikaa