Näin siis totesin kuin laitoin elämäni ensimmäistä tulevaa gluteenitonta kakkupohjaa uuniin. Ei auttanut kun alkaa uudelleen vatkauspuuhiin, voidella hieman suurempi vuoka ja pitää peukkuja pystyssä, jotta kakkupohja onnistuisi
Reunoilla näkyvä (punainen/vihreä) muosse on piparmintulla maustettua vaniljamoussea. Se on perus-sokerikakkupohja, jossa on suklaarouhetta tuomassa mehevyyttä
Valmista sokerikakkupohja erillisen ohjeen mukaan. 5 munan sokerikakkupohja tai gluteeniton kakkupohja. Mehua kertyy noin 1,5 dl (sen voi halutessaan käyttää kostuttamiseen, mutta huomaa, että punainen mehu värjää vaalean kakkupohjan). 5 munan sokerikakkupohja tai gluteeniton kakkupohja
Lisää joukkoon punainen väriaine. Yksi omista lempparikakuistamme on red velvet - ihanan samettisen kakkupohjansa ja herkullisen tuorejuustokuorrutteensa ansiosta
Red Velvet -kakku on nimensä mukaan punainen väriltään ja suutuntumaltaan samettisen pehmeä. Jätä kakkupohja hetkeksi vuokaan, kumoa sitten ritilälle ja anna jäähtyä